Bildbom på kvällens valborgs outfit!








Vad ska ni göra på valborg?

Godmorgon

Jag och Jasse har precis ätit frukost. Hon kom till mej igår :) I går kväll så åkte vi in till Elias med Jenny tanken var att vi skulle sitta i parken och röka vatten pipa och bara chilla galet. Folk skulle dricka men inte jag för jag körde :p Men självklart ska polisen som vanligt förstöra och vara där :( Så kvällen blev inte som planerad men det blev kul ändå.

Idag så är det valborg eller jah ikväll. Jag har fått ändrade planer, mer om det senare. Jag och Jasse ska iaf möta upp flickorna vid 4 :D Det kommer bli så jävla kul ikväll är supper taggad!
Hörs my lovers puss


I'm back!

Tjenna!

Ledsen för att jag inte skrivit men jag har städat hela huset idag för jag är i ett stort behov av pengar :D

Igår så åt jag och Jenny ute i norrtälje det var verkligen supper mys :D
Sedan så gick vi till parken och träffdade lite folk och chillade :) mys. På bussen sedan så träffar vi lite folk som är på väg ut på fest på Vårt vackra Rådmansö. Även fast det lockade så drog jag hem för jag har juh fan gått i skolan halva dagen och jag somnade dirket när jag la mej i sängen :P

Därför har jag inte riktigt kunnat blogga.

Men ikväll så kommer jasse hit och vi ska kanske åka in till parken och chilla lite med gött folk om hon vill förstås har inte frågat än wupps ;)

Nejj men nu ska jag njuta av min frukost och klockan är 15:43 tummen upp för mej

PUSSPÅER
Jag hann även göra klart min bild till ett foto jobb :)
visst ären fin, jag som har tagit ;)

Jag och jenny sitter i parken och chillar ...

dsc01168 (MMS)

Jag och jenny sitter i parken och chillar mer om dagen ikväll pusspåer


GAAAAH JAG SÅG EN KÄNDIS!

Cha cha!

Just nu så har vi tråkig och meninslös engelska. Jag håller på att skriva en sammanfattning och nu gav jag mej själv en paus :D

Jag bara måste berätta hur pinsama jag och Nellie är

Vi tar det från början. Nellie och jag var precis påväg från idrotten när hon får ett samtal om att en busschaffis hade hittat hennes plånbok på bussen. Så vi får en väg beskrivning till bussstationen. På bussen som vi lyckades planka på så känner vi hur vi bara kommer längre och längre ut från stan efter som vi bara se mer träd. Det var ganska mysigt där.

När vi äntligen hittat rätt och ska därfifrån så märker vi att det är en halvtimme till nästa buss. Jahh tillslut så bestämmer vi oss för att lifta. Så jävla pinsamt har nog aldrig sjunkit så lågt men vad gör man?

En bil åker för bi och jag står där och vifftar. Men gissa vem som satt i bilen om inte han som spelar van veteren!
HAN!

jahh jag står där och vifftar och när jag ser att det är han så blir jag galen och skriker till nellie som pratar i telefon ''JAG SÅG EN KÄNNDIS!! DET ÄR GUBBEN SOM SPELAR VAN VETEREN!!'' haha jag blir helt galen när jag ser kändisar :D tänk om han hade stannat fan vad respekt! Men han bara stirrade på mej haha så jävla pinsam.

Men tillslut så stannar en jätte gullig tant som skjutsar oss till skolan :D Det visar sig att hon har ett barnbarn på skolan så jävla pinsamt :o Nu är vi ju typ liftarna från Åkersberga. Great!

Sista skoldagen på veckan

Godmorgon

Gääääsp, nu sitter jag i mammas skola helt jävla nyvaken. Vaknade 20 minuter innan vi skulle åka bara för att min fi*t klocka inte ringde :o Sedan somnar jag i bilen till Åkersberga så ja är ganska nyvaken. ;)

Nu har vi jumpa och nej jag är inte specviellt sugen på de.

Idag för övrigt så händer det väl inget speciellt. Det ända ovanliga är att jag har svenskaprov och juste efter skolan blire full rulle. ;) När jag kommer till Norrtälje så ska jag gyma en snabbis och direkt efter ner och spela efter de ska jag träffa min smörblomma Jenny och Elias :)

Hörs lovers
puss

Dagens outfit absolut

Hiss/diss


Har fixat naglarna :) Vad tycker ni?
puss


Dagens shopping

Har inte riktigt så mycket tid så jag tog några snabba bilder på det jag har shoppat :)
pusspåer

Mysig kort t-shirt
från H&M

Vitt linne med stora och öppna armar
Från Bikbok


Mysigt och sommrigt linne
från H&M

Spets Toppen från gina
Hårspännen från Bikbok
armband från H&M

Mysis shorts från H&M
Jeans/leggings från cubus

huvudstaden

Cha cha!

Kom nyss hem :) Vi var ju lediga idag så vi bestämd att vi skulle umgås eftersom vi inte träffats på mer än en vecka :o Nellie fyllde juh även år i måndags så vi käkade en varsin glass för att fira :) Om typ en vecka när alla har tid så ska vi ha en middag, myyys :D

Juste, jag läste i Norrtälje tidningen om en ny butik i norrtälje som jag tror att jag har ganska stor chans att få jobb på, nice huh? passar bra eftersom jag är i stort behov av pengar. Vad det är för butik tänker jag inte berätta än för jag vill juh inte att ni Norrtäljebor snor min idé ;)

Det blev dock lite för mycket shopping så nu är hela mitt studiebidrag slut :o
Men på fredag när vi är lediga så ska jag ägna dagen till att käna lite pengar :)

Bilder på det jag köpt kommer sennare så håll utkik samt dagen i bilder
puss

Stan med mina brudar

Godmorgon

Jag och Jasse lyckades ennu engång försova oss:o seriöst hur ska jag klara av att gå upp halv 6 rästen av dagarna till sommarlovet om jag inte kan gå upp 8??
'
Vi ska snart möta upp Nellie och Hilda och sen blire shopping och glass i gammlastan :D
Mycket nöje och jasses kamera följer med
'
Puss

Blir tänderna vitare om man borstar jätte mycket?

Haha jag var bara tvungen att fråga ;)

Har alltid hatat mitt smile men det kan ju ha och göra med att jag är ofrivilligt medlem i gärngänget alltså min tandställning. Men då kan man juh alltid göra det lite bättre så jag vill ha kritvita tänder :D Men jag kan juh dock inte göra tandblektning eftersom jag har en äcklig tandställning
som rycker i höst! Slipper iaf alla pikar och fördommar :o Avundsjuka Idioter!

Men tillbacka till frågan :) Jag skickade min fråga till118800 för att se om man press borsta om dom kan bli kritvita :D Jag fattar ju själv att de blir renare jag är juhh inte blåst men tänkte om man kan få den vita färgen man drömmer om genom att borsta :D

Svar
Hej! Självklartblir tänderna renare och vitare av att borsta dom, men man behöver inte ta i så man spricker. Borsta dom lagom mycket varje morgon och kväll så blir der bra så!

Japp där har vi svaret ;)

Borsta ni varje dag eller är ni slarviga busungar?
;)

Komentera jag lovar att inte berätta för någon :D
Pusspåer

Seriöst?

Kände att jag var tvungen att uppdatera men jag oooooooorkar inte skriva så bjuder på fullt seriösa bilder :D

pusspåer

Het? Jo tack jag vet ;)

Fetto face!

Grrrrr

KÄNN DEJ SÅ JÄVLA UTSTIRRAD!!

Gris och Anka

Bara två skoldagar den här veckan

Cha cha!

Nu sitter jag och jasse hemma hoss henne helt utslagna. Även fast vi tog lite omedveten sovmorgon så är vi trötta.
Vi har vart och handlat och om det blir fint väder ikväll så ska vi grilla på hennes gård med våran heta engångsgrill ;)
Vi har nog inte så mycket mer planer inför kvällen :) Juste fick veta att vi är lediga i morgon och på fredag.
I morgon ska vi till gammla stan och käka glass för att fira Nellie för hon fyllde 17 igår :D
Hörs sweethearts
puss

Godmorgon! Jasse och jag är på väg till sk...

dsc01150 (MMS)

Godmorgon! Jasse och jag är på väg till skolan. Vi lyckades försova oss så de blev lite stressigt. Vi har missat en lektion men vi är iaf påväg:-D idag har vi hud och då tror jag att de kommer massa 9or som vi ska göra behandling på. Kommer nog att bli trevligt. Hörs senare puss


Blondin skämt!

Det var en brunett, en rödhårig och en blondin som precis hade dött och skulle komma till himlen, men för att komma dit var dom tvungna att gå upp för en trappa med 1000 trappsteg. Problemet var att för varje trappsteg skulle Gud säga ett skämt, och den som skrattade skulle åka ner i Helvetet.

Så var det iallafall Brunetten som började, hon kom till 267 innan hon skrattade och ramlade ner i Helvetet. Sen var det den Rödhårigas tur, hon kom till 422 innan hon ramlade ner. Sist ut var Blondinen, och hon kom ända till 999 innan hon skrattade, men innan Gud hann säga sitt skämt, så då frågade han:
- Vad är det som är så roligt, jag har ju inte sagt skämtet än?!
Då svarade Blondinen:
- Nu fattade jag det första skämtet!


DAGENS BLOGG AVSLUTAD

Vinnaren av Dagens Blogg är Evelina! :D
Super söt tjej men en fin blogg
Klicka här eller på hennes namn för att komma till hennes blogg



Prommiis med sambo

CHA CHA BITCHES!

Jasse och jag sitter just nu i hennes lägenhet och svettar sönder :o Vi kom nyss in och ska snart börja laga mat, så jävla hungrig :o det blir köttiisbullar med potatiismos :D gott vah!
Pusspåer
hehe?!

Chilla galet i parken

Cha cha sweethearts!

Nu är jag hemma hoss Jasse och vi ska snart dra ner på täby centrum :) När hon kom till Norrtälje så jag hon och Anton ner till parken och chilla galet :D Supper mys att äntligen få träffas
Lite bilder från den soliga dagen ;)
'
Puss

piggar upp med lite färg

Cha cha lovers!
Just nu så sitter jag och målar tånaglarna?? Jahh jag har så jävla heta fötter så jag måste ju framhäva dom med lite färg ;)

Juste det är ändrade planer för dagen fick jag nyss veta :o Det blir ingen båt :( För min lilla smörblomma Jenny mår inge bra, stackarn.. Men Istället så ska Jasse komma till Norrtälje :D jag är skit glad för vi har inte träffats på över en vecka seriöst det är sjuuuukt länge men hon ska komma till Norrtälje och vi ska sätta oss i parken och schhteka

Pusspåer

Beställt

Äntligen :D

Har letat efter sånt där örhänge. Hittade ett på style by tyra men självklart ska det vara slut när jag ska beställa :o sen hittade jag en skit häftig sida med lite hemgjorda saker som örhänget ;) Den där ugglan är ju bara för söt så den slank med i min beställning wupps ;)

Snyggt vah?

Vinnaren får en länk



Coconut tree - mohombi


Spontana kvällar

För ett tag sen kom jag hem från första båt turen med vår lilla skönhet :D Vi åkte till vildan, det är en gammal båt som ligger vi sjön på blidö :) Supper mys.

Synd bara att mina lilla sötnos Linda bor 20 min gångavstånd från vildan annars kunde juh hon kommit förbi och sagt hej eftersom hon bor ju på blidö ;)

Pusspåer


Vildan :)




Våran skönhet


mumms

Just nu sitter jag ute och mummsar på lite onyttigheter ;) En glass hör juh till sommarn eller hur? ;)

I morgon så äre min sista lovdag och den ska jag spendera med Jenny och Elias :) Vi ska åka båten, viking line tror jah den heter :) Man måste juh förbereda sig till Valborg ;)

Efter det så drar jag förmodligen direkt till Jasse. Kan inte vänta längre fan vad jag saknar den bruden!
Nej nu tycker jag ni ska ursäkta för jag ska äta upp min glass ;)

Puss

hot or not?

Hittade min gammla kärlek när jag ränsade garderoben :) Kommer ihåg hur mycket jag älskade de här jeansen förra sommaren :) Eller köpte jag dom förr förra sommaren?? Ajaa, vad tror ni kommer dom funka i år igen? ;)

Pusspåer


Chill outfit

Dagens outfit består av ett par chinos och ett slappt linne. Ganska chill ;) Mitt hår och face är ofixat men jag tror ni överlever ;) Nu ska jag börja ränsa min garderob :D ut med gammla höst/vinter kläder och in med vår/sommar kläder :D

Pusspåer


Snart är lovet slut

Godmorgon!

Idag ska jag nog bara chilla ute om det är fin väder, har inte orkat kolla. Eftersom jag bara har två dagars lov kvar och i morgon ska jag åka båten :) Jag vill ha en dag där jag bara kan ta det lugnt. 

Tänkte roa er med lite bilder som jag och linda tog i förrgår när jag var hoss henne :)
Puss



Underbart

Tjenna!

Just nu så sitter jag ute med mammsen, pappsen, sebbe och fia :) Det är mysigt att vara hela familjen samlad och dricka några glas cider wupps *blink* Jag tar vara på den här tiden för snart flyttar sebbe och fia ihopp :)
Då kommer det bli tomt här hemma :(

Lite bilder från påsk middagen

ciiiaaoo



min käre storebror ären duktig fotograf ;)


Chill på blidö

Cha cha!

Ledsen för dålig uppdatering men ikväll blire massor ;) Igår så drog jag, linda och massa andra blidöbbor ut och grilla, spela fotboll och bara chilla galet ;) Jag och linda var dom ända tjejerna och sen var resten killar. Men jag klagar inte, fin utsikt säger jag bara ;)

Här kommer lite bilder jag tog i början av kvällen. Senare dök det upp fler folk :D

puss






blixten gör så jag och linda ser kritvita ut :o

Önska mej lycka till!

Nu drar jag till Norrtälje och därefter så bär det av till Blidö.
En ö mitt i vattnet utan någon återvändo. Förhoppningsvis så återvänder jag levande ;) Nej men det kommer bli supper mys :D Fredde ska tydligen oxå ut idag så då får jag iaf sällskap :D

Jag och Linda har planerat en mysig kväll med vänner, fotboll och kanske grillning vem vet ;)

Vad ska ni göra ikväll då? Det är juh ändå påsk ;)

Pusspåer

bild på mej och Linda från igår

Dagens outfit

Cha cha!

Mysigc dages outfit. Passar perfekt när man bara ska sitta ute och chilla :)

Chilla galet

Godmorgon!
Idiot hunden väckte mej vid 10 i morse genom att stå och skälla i hopp om uppmärksamhet :o
Idag ska jag ut till Blidö :) till min kära vän Linda. Vi har planerat en mysig utekväll med några trevliga människor. Bara chilla galet ;)
Nu ska jag hitta nån mysig tröja att ha på mej ikväll, hörs senare med dagens outfit
puss

SKÅL!

Hej allihoppa!

Ledsen för dålig uppdatering men vi har gäster så jag har inte lyckats smita för än nu. Alla är skit fulla! Johanna en gammla barndoms kompis var här ett tag men sedan så drog hon och en kompis till ''den otroligt vackra staden'' rimbo :o Så nu är jag ensam kvar. Men en otroligt mysig och trevlig kväll har det iaf varit :D

Idag så har jag varit i norrtälje och träffat Linda och cicci :) supper mys.

Lite bilder från dagen
PUSS


Dagens outfit

Tjena!
Idag blire oxå mys i parken med vänner. Den här gången så följer min kamera med så ni får massa bilder.
Här får ni dagens outfit
puss


it's so fluffy i gonna day

Bilder väcker minnen ;)

Ville bara att ni ska veta att jag saknar mina kära flickor som har ett stort behov av att åka hem varända lov!
KOM HEM NU FLICKOR!
Godnatt, puss

en dag i parken

Cha cha!

Jaa, min dag har vart otroligt trevlig och mysig :) I morse eller ahh vid 12 så bestämda Linda och jag att vi skulle ses när hon slutat i norrtälje. Jag åkte in och väntade en stund utan för hennes skola. Jag tror seriöst att dom käkat blängsylta till lunch för fan vad alla stirrade :o fast det kan juh även vara för att jag är så jävla snygg *blink*

När hon äntligen hade slutat så köpte vi en varsin glass och gick ner till parken. Där träffade vi massa snygga brudar. Vi satte oss hoss dom och där stannade vi ett bra tag :D sen träffade jag mammsen och syrran i norrtälje och vi åt en mummsig middag :)

Nu sitter jag här och tar det lugnt

Hur har eran dag varit?

blev tyvärr inga bilder från dagen men slänger in en bild på mej och linda
puss

Mammas röda fliströja

sitter i mammas mysiga fliströja och kollar på repriser.
Kom nyss hem från en otroligt mysig dag i norrtälje. Berättar mer om dagen senare för har lite saker att fixa nu ;) förhoppningsvis så kommer lite bilder oxå.

Puss


att få sova hur länge man vill!

Godmorgon!
Klockan är snart 12 och jag vaknade för någon halv timme sen :) Helt sjuk att jag kna sova så här länge men fan vad skönt de e. Snart ska jag gå in och käka lite frukost :) vad jag hittar på idag är en bra fråga ;) Blir nog att dra in till norrtälje senare men vem vet kanske stannar hemma i solen och bättrar på brännan :)
Pusshej

kärlek till våren

Tjena!
Har precis vart ute och fotat med min granne Ida :D Fick lite mysiga bilder för att det är så härligt väder ute. Vi gick ner till vattnet bland alla fiskmåsar. njut av bilderna jag tog ;)
Puss










Nu blire grillat!

Nu blire grillat mumms med mammsen och syrran ;)
hejsvejs

Dagens outfit

Lite sommar outfit men vafan det är juh sommar i luften :D
Pusspåer

skuldfri

Hela dagen så har jag krypit omkring i vår båt med en svamp och skrubbat. Nu glänser den så jag kan nästan spegla mej i den :o Men nu är jag iaf skuldfri och system kameran är helt och hållet min :D kanske till och med får lite pengar om det blir över ;)
Fin vah? våran båt ;)

Godkväll

snart börjar big brother så jag tänkte inte skriva så mkt. Idag så har det vart sjukt skönt väder och jag har vart ute hela dagen :D Nuså ligger jag ute i stugan och myser. Skönt att ha sov morgon i morgon eller vad tycker ni? ;)
Puss
en bild jag tog idag

film och soffhäng

Nu ska jag och syrran kolla på nya harry potter filmen :D
Puss

Christian Wals - Wonderchild


Dagens outfit

Tjena!
Nu drar jag in till norrtälje med min älskade moppe :D kommer bli supper mys. I norrtälje så ska jag tränna och känske träffa lite people ;)
Hörs senare
puss

bara för att jag har lov!

Godmorgon!l
Idag så vaknade jag upp i min/ sebbes utestuga :D har aldrig lyckats sov här en hel natt själv förut så är fett stolt :D Eftersom att den här snart är helt min så måste jag juh bevisa att jag kan sova här :)
Nu ska jag ut och sola lite i det härliga vädret och sedan blire nog moppen till norrtälje för att träna :)
Hörs med dagens outfit
puss
bjuder på bilden

Vackert

kom hem för ett tag sedan. Drog till infjärden med Jenny och fan vad vi hade kul :D Verkligen ett skönt avslut + att det var mys att åka moppe tihi.
Ni har väl inte missat månen?
otroligt vacker

se solnedgången med en vän

Nu ska jag ta en sväng med moppen. Ska till infjärden med Jenny och sitta där och njuta av solnegången. Mysigt vah? Nej men nu ska jag dra. hörs när jag kommer tillbaka.
PUSS

ÄLSKLINGEN!

Ikväll 19.35 så ska min baby Ulrik munther bli unterljuvad på bingolotto på tv4+. iiiiiiih vad jag längtar. Han ska desutom framföra en låt! Vilken tror ni det blir? Jag tror att det blir en vanlig dag eller boys don´t cry :D
MISSA INTE!



Kommit för att stanna

Vad tycker ni om min nya och seriösa Header? Nice huh?`

Linda är här

Cha cha!

Jag och Linda kom nyss hem till mej. Just nu fixar vi oss för ikväll och väntar på maten :p Ikväll så blire chill ute hos emma med några tjejer och vatten pipa :)

Tränade juh idag och fan jag är helt slut, hah. Men det är så jävla skönt. Köpte desutom ett par nya brillor :D det behövdes verkligen. Tar kort på dom senare

PUSS
Älskar minen ;)

Tjena! Nu ska jag upp och biffa en timme p...

dsc01124 (MMS)

Tjena! Nu ska jag upp och biffa en timme på gymet och sedan ska jag möta linda:) Hörs senare puss


Första videoinlägget med min systemkamera


Första dagens på lovet

Godmorgon!

Tyvärr så lyckades vi inte få in internet i min stuga igår men jag tror ni överlevde ;) Jenny och Andrea åkte hem för ett tag sen och nu sitter jag och fixar mej. Om en timme så ska jag åka in till Norrtälje för jag känner ett stort behov av att tränna. :o Desutom så ska jag träffa Linda.

Ikväll så får vi se vad som händer. Har och välja mellan fest eller mysig hemma kväll :P vet inte riktigt vad jag är sugen på.

Hörs senare med ett sms-inlägg skulle jag tro ;)
PUSS

Dagens outfit



Mysig utekväll

Kom precis in från en mysig utekväll vid vattnet med Andrea och Jenny :)
Nu sitter vi och väntar på att maten ska bli klar
Ikväll blire massa gott och skräckfilm
Hörs senare
puss

Glad påsk! Kolla vilket fint och stort egg...

dsc01112 (MMS)

Glad påsk! Kolla vilket fint och stort egg som jag och tjejerna fick;) så jävla bäst vi är;) samma sak hände på halloween;) nu tar vi med egget till matte provet Puss


sista skoldagen

Godmorgon
Nu ska jag snart gå upp till bussen och sedan väntar två timmars pendling till Åkerberga (Y) Idag är sista skoldagen för sedan har jag påsklov wuhhuu :D
Hörs senare :)
För er skull så slänger jag in en bild från igår som ni kan njuta av
puss

GLAD CHEY!

Cha Cha!

idag var det juh eller det är en strålande sol och jag kan erkänna att jag gillar't. ;) Jag och mina snygga schhteeekare satt ute på matte lektionen och ''pluggade'' som det så fint kallas ;) Det var verkligen supper mys :D Jag kände mej lycklig! seriöst.. :)

Nejj men jag vet inte vad jag skriver:o jag är bara så glad och lycklig just nu :D Den här dagen har verkligen vart toppen!

tack 14 april 2011 puss på dej och på er förstås mina lovers!


Hildis

titta där har vi en lycklig chey (jag)

linn och ehmm Nellies finger ;)

Nellie du är lika tussig som en tusselago *fniss*

fina flickor :)

mina brudar


Han är en stor pojke nu

Tjenna!

Jag kom nyss hem och nu står jag och lagar mat.

efter skolan så drog jag till gymet där jag träffade på cicci :) Mycket prat och lite trännig hihi wupps *blink* Efter det så gick jag ner till musikskolan och spelade :) Sedan hämtade övnigsköraren Alex (min syster)upp mej och vi åkte till min brors lägenhet och kolla läget;) den är supper fin även fast den inte är klar ;) Men med tanke på hur mycket tid dom har ägnat där så borde den snart vara klar, Spännande.

Nu ska jag äta :) mumms..

Här får ni dagens outfit
Pusspuss

Ska det behöva vara så?

Godmorgon min kära vänner!
Nu sitter jag i mammas skola i mina heta gympakläder. Om en timme så ska jag möta Linnea :) Idag så sluta vi runt två och jag kommer precis som i går inte vara hemma för ens kl: 6 :( Det tar på en kan jag säga det :o
Ajja nu tänkte jag sätta på en film på min dator och bara länkta bort från den här lodis skolan :o
Pussipuss

Bloggtorka

Jag kommer inte på nått läsvärt att skriva om :o Äevn om min dag har vart rolig så kommer jag nog att tråka ut er om jag börjar skriva om den ;)
Jag hör av mej lite senare med kanske en hiss/diss lista om jag inte har nåt intressatn att säga er ;)
Puss

Tillfällig header

Som ni kanske har märkt så har det kommit upp ett antal olika headers på min blogg :o Jah håller på att göra en ny men blir aldrig nöjd. Denna header är tillfällig för jag måste fixa nya bilder, har seriöst inga :o
Puss på er!

Sminkning på schemat

Godmorgon
Nu sitter jag på ett skåp i omklädningsrumet och väntar på att alla ska komma :) På morgonen så ska jag redovisa i musik och jag har skrivit om Justin Bieber ;) så snygg. Sedan så på hud lektinen så ska jag sminka Jasse och vi får se hur det går ;)
Efter skolan så drar jag hem till Jasse som vanligt en tisdag.
Nu kom dom så ja ska väl vara lite social
Puss

Sommar känsla

Cha cha!

Nu ligger jag i min säng ren och fin :D
Kollar på big brother, självklart. I dag i skolan så har vi som sagt sminkat och Jasse var verkligen super duktig. Hon sminkade mej och det blev skit fint! Jag har aldrig hafft ögonskugga förut för jag tycker att man ser ut som en hora eller så ser det ut som att man fått en färg glad blåtyra :o Men det Jasse gjorde vågade jag faktist visa mej i :D

Vi höll på med det hela dagen. Efter skolan så drog jag, Jasse och Linn till Täby där det blev Shopping och glass :D Jag köpte puder och en bikini :D Super fin och det känns juh bra att köpa det i April eller
vad tycker ni? ;)

Köpte överdelen :D snygg vah? ;)

Mys kväll

Nu ska jag ta ett bad med hårinpackning, peelin, tända ljus och en film. Visst låter det mysigt
Nu ska jag krypa ner i det varma vattnet
pussipuss

Just nu på kanal 5

Sjukt roligt program så sätt på 5:an mina vänner!
Puss

ett fel har uppståt

Tjenna!
Jag märkte att mitt videoinlägg inte gick att se för att jag hade gjort det privat, wupps ;) Nu är det fixat så det är bara att bläddra ner ;)
Jag och jasse kom nyss hem från täby se med lite shopping ;)
Bilder får ni när jag kommer hem
hörs, puss

Cha cha! Nu sitter jag, jasse och linn på ...

dsc01069 (MMS)

Cha cha! Nu sitter jag, jasse och linn på tåget till täby:) vi ska köpa en varsin glass och sätta oss i solen:) mys. Idag så har vi bara sminkat varandra. Tänkte berätta mer om de ikväll när jag slipper skriva på mobilen;)här får ni iaf en bild på mej när Jasse sminkat. Fint va? Puss


Video inlägg!

Mitt första ( eller ahh femte videoinlägg ) Titta och njut
Pussipuss

lördag-söndag

Tjenna!
Nu ska jag och jasse snart dra hem till henne. Går kvällen vart riktigt lyckat :D Vi kollade på skräck film och mummsade på massa onyttigheter ;)Filmen vi såg var psalm 21. Det var riktigt läskig, jag och jasse blundade och skrek oss genom filmen :o Ett tag satt fan Jasse i mitt knä.
I morse så sprang vi runt i varsin one piece och spelade fotboll och myste i det varma vädret :D
Nu ska vi käka lite
pusspuss

Godmorgon sol!

Vad gör ni en sån här fin morgon?

One piece in my ♥

Cha cha!
Nu har vi hämtat Jasse i norrtälje :D Vi har satt på oss en varsin one piece och så blire film, godis och massa skit snack
Pusspåer

bakis? njaaah

Tjenna!
Nu är jag hemma :) vaknade upp hos snyggingen jenny i morse, vacker syn ;) I går kväll så var vi hoss Elias där det kom och gick trevliga människor ;) Det var inte som jag trot men det var juh lyckat ändå :D
Nu ska jag kolla klart på sista avsnittet av kenny starfighter som jag längtat efter så hörs lite senare med lite spännande detaljer ;)
Pusspåer!

Fortfarande strömlös!

Tjenna!
Nu är jag i skolan och har precis laddat min mobil och dator för vi har fortfarande ingen ström hemma! Jag hoppas den kommer tillbacka i helgen för annars får jag seriöst panik!
Ikväll så ska jag festa med min sötnos Jenny och massa andra. Ska träffa henne direkt efter skolan eller jah, när jag kommit till norrtälje ;) Då ska vi nog gå och käka tror jag :)
Men nu börjar min svenska lektion så vi hörs på nått sätt ikväll, lovar ;)
Puss

STRÖMAVBROTT! bloggen är just nu min ändå ...

dsc01062 (MMS)

STRÖMAVBROTT! bloggen är just nu min ändå kontakt med resten av världen förutom min mobil som verkar bestämma själv när den vill ha teckning:-o ja nu har jag vart strömlös sedan jag kom hem vid 6. De har både varit mysigt och jobbigt. Mer om kvällen i morgon när jag har för hoppningsvis ström. Puss


Jag erkänner, jag är beroende


En dag som alla andra. Eller?..

Godmorgon sweethearts!
Idag är det torsdag och det betyder gympa, right? ;) Just nu väntar jag på att Linnea ska messa och säga att vi kan mötas nu för jag får panik i den här skolan (mammas skola) Det är barn överallt och jag får panik av barn. I mina ögon är det bara korta människor som inte utvecklat hjärnceller än. Läskigt!
Nej nu ska jag fördriva tiden med ett avsnitt av kenny starfighter ;)

Puss


Vårtecken

Cha cha lovers!

Nu ska jag visa lite mysiga bilder jag tog i dag när jag var ute med råttiiis (min hund) Mitt mål var att hitta ett vårtecken och gissa vad I did it! Hittade en söt liten tussilago :)

Har ni hittat några vårtecken?


kolla blommor ;)



VÅRTECKEN! :D

Hihi råttis tycker inte om mej :)


Sola dej i min läppglans

Tjenna!

Kom nyss in, har vart ute med råttan (min skabbiga hund) och fotat :) Gick ner till bryggan och där såg det seriöst ut som sommar :D supper mys. Ska bara redigera bilderna så lägger jag ut dom sedan

Puss


Den rosa bollen

Cha cha!

Jag och jasse kom precis in :D Vi fick ett ryck så vi drog ner till Täby C och köpte en rosa plast boll som vi började sparka med ute på hennes gård. Skit mysigt juh ;) Sedan kom det två små pojkar, älskar blonda små pojkar grr. Dom ville spela med oss och varför inte ;) en av ungarna var skit otrevlig men den andra var så söt att jag ville ta med honom hem *fniss*

Den rosa bollen gick dock sönder :''( men vi ska köra en luring och försöka byta den i morgon :p

Hörs puss

Lika som bär?

Cha cha bloggen! Jag var tvungen att prova  nya tjänst :D Man kan ju skicka in en bild och en fråga så då skickade jag in en bild och frågade vilken kändis jag var lik :)

Vad tycker ni? Lika som bär vah ;)


en klump i magen

Tjenna!
Nu är jag hemma hoss jasse efter en otroligt lång dag i skolan. Vi hade även redovisning och jag var sjukt närvös :o men det känns som det gick bra iaf. Annars så har min dag vart ganska ointressant. Nu ska jag och jasse göra oss en varsin taco tarlik mumms
Pusspuss

gääääsp, jag är trött

Tjenna!
 
Nu har jag precis gäspat tre gånger i rad och det skulle vara så sönt att få gå och lägga sig. Men.. Jag är inte klar med min uppsats för jag kan inte komma på nått bra slut :o
Det är bara det jag har kvar och jag kan inte sova för ens det är gjort :(

Känner att jag behöver en paus så nu ska jag berätta om min dag.
Vi skulle ju bya med frisörerna idag och det var verkligen mysigt. Först gjorde vi ansiksbehandling och sedan fick vi hår inpackning och styling. Inte varje dag man får det vah ;) Verkligen helt underbart!

Sedan så åkte jag till norrtälje och hann bara gyma i en halvtimme men det är bättre än ingenting. Jag joggade den halvtimmen för känndes att det behövdes.
När jag sedan väntar på bussen hem så träffar jag på några killar från min gammla klass, alltid lika kul :)

Nejj nu ska jag komma på ett slut :(
Puss på er!

stressad och nervös

Tjenna!
Tänkte bara säga tja och att jag lever så nu säger jag det. Tja, jag lever! Bra nu vet ni de ;) Jag är supper stressad för jag ska redovisa i morgon och är inte klar *paaanik* Så jag tänkte bara titta in och säga hej för nu har jag inte tid att blogga. Men jag hör av mej ikväll när det har lugnat sig.
PUSS LOVERS!

Godmorgon

En måndag som alla andra.
Tyvärr så är det inte speciellt skojjigt väder idag :/ Men det kommer nog att bli en skojjig dag tror jag. Hela förmiddagen så ska frisörerna öva på oss. Vi får välja mellan färgning, klippning, hårvård eller styling tror jag :) det kommer bli supper mys :D Och på hela eftermiddagen så ska vi öva på friöserna och då blir det förmodligen en hel ansiksbehandling myyys.

Visst låter min dag riktigt jobbigt ;)

Efter skolan ska jag nog till gymet. Har vart sjuk och är egentligen inte helt frisk nu heller men har inte vart där på tre veckor och jag bara måste dit!

puss



Vackert

Nu är alla bilder redigerade och redo att synas på bloggen :D Blev som sagt otroligt nöjd och det var även ganska skoj eftersom att det krävdes en hemmagjord mini studio i diskhon ;) *fniss* men jag tycker att jag lyckades bra
eller vad tycker ni?






vattendroppar

Tjenna!
Jag har precis prövat att fota vattendroppar. Det var min första gång och jag blev väldigt nöjd :D här har ni en av bilderna jag tog men har många fler som ni får se ikväll så håll utkik ;)
Vad tycker ni? var den fin?


trevligt, trevligt

Godmorgon mina kära vänner!

I går kväll så kom Jeny och Tuva hit och vi hade en mysig hemma kväll :D Kollade på film, busade och åt gott ;) Tuva åkte hem på senare men Jenny stannade kvar.

Just nu så ligger den lata jäveln kvar i sängen medans jag sitter ensam vid datorn. Vi är nere i min brors stuga eller man kan lika gärna säga min stuga ;) Han och Fia har juh fått sin lägenhet nu :D

Nejj nu ska jag upp och slå lite på jenny

PUSS


En hund/katts dagbok!

hahahahahhahahahahahahhahahhahahahhahahahahah... hahahahahahahhahahahhahahahahah...haha.. ha

förbereder mej för beach 2015

Vi har fått en super skojjig ny maskin som vibbrerar bort fett ;)

Har andvänt den ett tag och tycker att den är bra. Tror att jag skakar bort fler hjärnceller än fett men aja se det
possetivt då har jag de som ursäkt eftersom att jag inte skylla på att jag är blond längre ;) *fniss*
hehe har man tråkigt så är photoshop ett kul tidsfördriv...

tankeställare

Nu har jag och mammsen kollat klart på filmen.

Jag tycker personligen att filmen är skit bra och det är för att den är så jävla sann. Det är en stor skillnad på högstadium och gymnasium tycker jag men det kan även vara för att jag går i en klass med bara tjejer ;)

Jag saknar tiden i 9:an haha men vilken jävla bitch jag var när jag tänker efter. Det roligaste som fanns var att bråka med lärarna som man inte respekterade. Det är nästan som i filmen bara att jag tror att tjejerna börjar ta mer plats för dom är så jävla bitchiga ;)

Men uppdelningen är inget annat än sann. De snygga, coola, töntarna mm. Det är hemskt att det faktist är så. Men vad ska man göra alla är olika. Man kan inte respektera alla och speciellt inte korkade lärare eller hur? ;)

Även fast min första termin i 9:an blev ett rent helvete när det började närma sig jul så tycker jag att de löste sig till slut när jag fick chansen att bya skola...

Har ni sätt filmen isf vad tyckte ni? Ser det ut så i dagens samhälle?

Puss på er!

Hur är/var eran tid i högstadiet?

Nu ska jag och mammsen se på film

PUSS!

Första April

Cha cha lovers!

Hur har det gått för er idag? Lyckats lura någon?
Själv så har man världens sämsta pokerface så har inte ens försökt för jag vet att jag inte kan hålla masken ;)

Någon som lider av samma problem?

Min dag har vart sofft, bara vanliga lektioner och en matrast full med röda kinder och fnitter ;) Man kan säga att vi spanade in fel killar vid fel tillfälle och blev påkommna av fel person *fniss* Men kul vare :D

Efter skolan så drog jag och Jasse till söder för att sola :) så nu är man brun och fiiiin :D

Just nu sitter jag och följer lite drama som utspelar sig på facebook och jag tycker att det är skit kul haha. Älskar att följa andras drama för det märks verkligen när folk blir eeeeegda och de e skojj eller vad tycker ni?

Nu blire BB puss

April, April *fniss*



RSS 2.0