Välkommen till min vardag!

Cha cha lovers!

Nu har jag precis ätit en mummsig middag med mamma och syster. Vi bestälde hem taj mat och det är så sjukt gott!

Min dag har varit fullständigt kaos kan man säga. Jag tror aldrig jag sätt mina brudar så övertrötta. Alla är typ ledsna för ingen pallar engelskan (övertrött). Linn Går runt och garvar åt allt och alla. Jasse typ deckar på stolarna när vi har matte och linn garvar fortfarande. Jasse tappar bort sin dator och linn garvar som sagt fortfarande.

Välkommen till min vardag!

PUSS

HAHAHAHAHHAHAHAH!


Hoppas på sol

Godmorgon sötnosar

Nu sitter jag i mina gympa kläder mammas skola och väntar på att tiden ska gå. Snart ska jag möta Linnea och sedan ska vi gå mot gympan :)

Just nu är jag otroligt uttråkat så jag lekte lite med camen *fniss*

Pusspuss




Tillfälligt

Är så otroligt trött på min gammla header så jag gjorde en ny som bara är tillfällig :)

Vad tycker ni?


Mysig vårdag

Cha cha sweethearts!

Nu tänkte jag ta ett varmt och mysigt bad :D Är ganska slut så tänkte ha en liten ego-kväll, bara ta hand om mej själv lite ;)

Tidigare idag så var jag ute på en liten fotorunda eller jahh bara 5 meter från huset ;)

Pusspåer





Dagens shopping

Tjenna!

Kom nyss hem :)
efter skolan och omprovet som jag tror att jag faila totalt på:O Men aja efter det så åkte jag med mamma till Norrtälje där vi köpte skor till mej.

Jag har alltid velat ha ett par converse men jag känner mej själv för väl och vet att jag inte skulle orka knyta och knyta upp hela tiden. Men jag hittade ett par sjukt sköna och snygga skor :D som bara skrek TA MED MEJ HEM! men självklart ska det vara just den modellen där man ska hålla på och knyta men jag köpte dom ändå. Så vi får se hur det går.

Innan skolan så gick jag och Jasse en sväng i Täby C där jag hittade ett sjukt snyggt linne som fick följa med hem :D

Hörs senare pusspåer


695:- från skoman

Linne 150:- från Ginatricot

Godmorgon

Har ni sovit gott?
Om en halv timme så ska jag och Jasse dra till tåget mot skolan :) har bara två lektioner idag dock så har jag ett matte prov efter skolan :o önska mej lycka till!

Nejj men vi hörs säkert på svenskan
PUSS


Panik!

Godkväll mina kära vänner!

Jag och Jasse har precis pluggat och det händer inte ofta när vi är tsm så jag tycker att vi är värda en applåd :D Nu ska vi väl sätta på en film och chilla för vi har sovmorgon som vanligt i morgon :) avundsjuka?

Idag i skolan så hade vi även en massa snack om induviduvella val *stavning* Jag är seriöst skit förvirrad för jag ska välja två ämnen och jag ska välja gelenaglar helt klart ;) men mer då? Matte B, Svenska C, eller körkortsteori mm? Det är inte lätt när man kommer närmre den skrämmande vuxen världen :o

Lider ni av samma problem eller liknande?

Pusshejj

Sambo♥

Tjenna!

Jag och Jasse kom precis hem från stan. Det blev bara 20 minuter i solariet så är fortfarande en lite blekis men det kommer det snart att bli en ändring på *blink* Nej nu tänkte jag sparka lite på Jasse så att hon kan börja med maten ;) Är skit hungrig :o

Ni får ha det så bra och sakna mej inte för mkt ;) hörs senare

PUSSPÅER!




Tjena! Nu är jag och Jasse påväg till söde...

dsc01006 (MMS)

Tjena! Nu är jag och Jasse påväg till söder för att sola:) som ni ser på bilden så är vi två blekfisar;) sedan ska jag sova hos Jasse så vi hörs när jag kommer dit Puss


gratis ansiksbehandling :o

Tjenna!

Just nu så kollar jag på big brother repris från igår. Jag ville juh att äckel transan Vanessa skulle åka ut och min favvis Rosa skulle få vara kvar men nej jag vet juh att det inte blir så :/

Idag så kom Jenny till skolan för att vi hade kundpass. Hon skulle bli vaxad men hade för lite hår så jag gjorde en ansiksbehandling på henne istället. Supper mys. Efter skolan så drog jag och jenny till donken och mummsade på varsin glass ;) efter det så blev det hemgång.

Nej vi hörs senare för nu ska jag kolla klart på big brother

puss

jobbar av min skuld

Cha cha!

Nu har jag  precis skrivit adresser på ungifär 100 brev :O Måste betala tillbacka min skuld till Pappa eftersom han köpte systemkameran till mej för ungifär 7000:- wuhuu men sånt är livet när man supper bort en systemkamera :(

Nu tänkte jag träna lite på våran vibrator. Det är en maskin som man ska stå och göra olika övningar på sammtidigt som den vibrerar utav bara helvete :D skit kul faktist och effektiv ;)

Nej ni får ha det så bra så hörs vi senare eller i morgon

PUSS

Förtsa rundan med nya kameran!

Tjenna sweethearts!

Nu kom jag nyss hem från min första fotorunda med min nya system kamera:D Den är bättre än min gammla på alla sätt men det finns fortfarande ingen som kan ersätta min bebiis :( saknar den! Vi delade ett år tillsammans och sedan slet idioterna dej ur mina händer buhuu.. Aja jag måste seriöst sluta älta det 24/7.

Nej nu ska ni få se bilderna jag tog i det soliga vädret

PUSS






håret stinker öl..

wuhooo nu kan det inte bli bättre. Mitt nyfärgade och nyklippta vackra hår stinker för tillfället öl och iritationen är på topp! Kommer ge den närmsta i min omgivning en fet smäll snart seriöst! Jag lovar att mensveckan är påväg för då blir jag alltid så här trevlig ;P

att höra den här sötnosen sjunga gör mej alltid på gått humör :)
Tycker inte ni oxå de?

Min nya hårfärg

Jag vet typ sämst bild men mitt face är kaos så jag ville inte att det skulle få vara med ;)

Kommer säkert mer bilder så håll utkik sweethearts
PUSS

Mitt hår är, nej var kaos!

Tjenna!

Ledsen för att jag inte har bloggat tidigare men har vart i Kista och färgat/klippt håret :) Vart supper nöjd. Är ganska ovan så känner inte direkt igen mej själv i spegeln längre ;)

Här får ni en bild på hur det såg ut innan jag färga :)
Ska snart ta en efter bild oxå så håll utkik :D

Puss

Jag tänker på dej.


Tjena! Nu sitter jag på tåget mot centrum ...

dsc00990 (MMS)

Tjena! Nu sitter jag på tåget mot centrum och sedan blir de en timmes buss mot norrtälje:) där ska jag träffa sötnosen linda och ta en fika. Senare ikväll ska jag försöka få igång moppen:-D den är min ändå chans mot en lyckad kväll med alla Rådmansö bor. Hörs ikväll puss


Dagens outfit



Det här är din dag syster

Cha cha!

Nu ligger jag i min säng och pustar ut efter en lång dag. Min systers 18 års dag :) Jag har hafft jätte mysigt från början till slut :) Så det ska verkligen bli skönt att få sova nu för det tycker jag att ja är värd ;) I morgon så blire sovmorgon och sedan skola, känns inte så jobbigt faktist. Efter skolan ska jag träffa min sötnos Linda.

Hörs i morgon

puss

Beroende

Jag vet fan inte hur många gånger om dagen jag smetar på det här men det funkar juh så sjukt bra och jag gillart ;) Nu har jag även fått Fia att prova så när jag beställer mitt andra så tror jag att Fia och beställer ett :D


Dagens outfit


bloggen på lektionen

Tjenna! :)

Nu är det svenska igen ;) vet inte om vi har börjat, har inte direkt koll men tror så. Det här är sista lektionen och sedan ska vi åka raka vägen hem för att fixa i ordning för kvällen när stora släkten kommer :D som är knappt 10 pers :) Min syster fyller som sagt 18 år idag! wuhuu!

Hörs ikväll med massa bilder :D
puss

min syster i hennes nya one piece

Godmorgon

Nu sitter jag i mina heta mjukisbyxor i mammas skola :) Mina läppar bränner för jag har läppförstornings medlet på men jag har vant mej vid smärtan nu ;) Idag så fyller min syster 18 år :D Så det blev tårta till frukost ;) eller jag gillar inte banan tårta så jag tog en biskvi ;) Min present till min syster får ni se ikväll.

Pusshejj


Justin ''älskling'' Bieber

Så nu är jag äntligen hemma!

Bion var skit bra tycker jag. Den var bra gjord och Justin var skit snygg :love:. Det värsta var att bion var fylld med 150 FJÅRTISAR som skrek med sin äckligt ljusa röst varje gång man såg Justin och eftersom det är en film som handlar om Justin så kan jag säga att han syntes kanske ett hundra tal gånger :O Fan jag lovar att ja blivit döv!

Annars så hade jag och Jasse en mysig kväll och jag rekomenderar er att se filmen men vänta några veckor så att alla fjårtisar har hunnit se den ;)

Puss påer!

Justin Bieber the move

Nu ska jag och Jasse snart dra iväg till Täby C vid halv så början bio och det är premiär!
Måste självklart vara först ;)

Puss på er!

Läppförstorning!

All smärta som vi fick utstå har nu fått ett resultat :D jag blev super nöjd för jag har aldrig vart speciellt stolt över mina läppa men nu blev dom både störe och fylligare. För er som har små läppar rekomenderar jag verkligen det här

ställ gärna frågor om ni undrar något :)  
läppstiftet hitta ni här Här hittar ni det för 49 kr.
när ni har klickat på länken så får ni gå in på smink om ni inte förstod det ;)
Sedan så heter den
Läppbalm Volume Booster

Här får ni före och efter bild
Puss påer!


Nu är den här!

Nu har våra läppstift äntligen kommit! Det som sägs göra läpparna större och tro mej det behövs på den här tjejen! Jag och Jasse har det på oss nu och det är inte skönt ska jag säga er ;) När det är klart så ska ni få före och efter bild

PUSS


Justin i kväll!

Tjenna!

Nu har vi svenska lektion och som vanligt så bloggar jag ;) Idag har vi bara två lektioner så kan inte påstå att det är så jobbigt ;) Ikväll så ska jag och Jasse ha lite svull mys och sedan ska vi se på Justin Bieber the move! :D Fan vad det ska bli kul avundsjuka? ;)

Igår kväll så bakade vi kokosbollar för våra sista mat pengar wupps (a)
här har ni resultatet ass gött.
Puss


Justin Bieber

I morgon ska jag och älsklingen Jasse se på premiären av Justin Bieber the move. Fan vad jag längtar :D kommer äga sönder!
Någon mer som ska se den?
PUSS

Hungrig

Cha cha bithes!

Nu sitter jag hemma hoss Jasse min käre sambo och har precis hjälpt henne med hennes arbete. Eller ahh typ skrivit hennes arbete :o jah är juh bara för snäll (a) nu ska vi laga mat och det blir makaronisar med köttbullisar :p mummmss...

Hörs senare sweethearts
Pusspuss

svar på kommentar

postat av: Linn
Vilket gymnasie går du på? :)

Svar: jag går på Skärgårdsgymnaset med inriktningen hudterapeuft :)

On the skåp in the skola!

Tjenna!

Nu så sitter vi på skåpen i vårt omklädnings rum och har precis hafft prov. Några av brudarna kolla på film när Danny trännar bara för att dom vill höra honom stöna, haha jahh det är nåt fel på dom ;)

Vi börjar om tjogo minuter så jag tänkte att jag kan blogga lite och slänga in en dagens outfit :)
lite failad men jag var stressad i morse

Puss på er!

Min dag idag. dag, idag :D hehe..

Jahh hur har min dag varit? Jo den har vart chill.
Halva dagen har jag fått massage och halva dagen har jag gett massage och den sista halv timmen så tog jag och brudarna en fika ;)

Juste får inte glömma min jävla extra matte :o fyfan! Men aja man kan inte vara bra på allt så jag kan juh erkänna att matte inte är min starka sida dåra ;) sedan vart det raka vägen till Norrtälje och sedan ut till Rådmansö och nu sitter jag här :)

Plugga är nåt som jag försökt mej på en timme nu men det går inte in!
Jag ligger i min one piece med varmchoklad och mys musik men ändå så går mitt pluggande inte som jag vill :/

Aja hörs senare lovers
puss

Nikon D3100♥

Ingen ska få kladda på dej med sina lortiga händer. Ingen ska få andas på din vackra lins. Ingen ska få stå bakom dej, utom jag. För nu är du min bby! Bara min.... MOHAHAHHA

Jag släpper dej aldrig min beebis!



Du och jag kompis. du och jag....


Tjena Nu sitter jag och väntar i skolan på...

dsc00968 (MMS)

Tjena Nu sitter jag och väntar i skolan på mammsen. Hade extra matte idag så slutade 4 och då var meningen att jag skulle ta tåget till mammas jobb men när jag precis ska gå från skolan så ringer mamma och säger att hon slutade tidigare och kan hämta mej i skolan:-Djävligt skönt ska ni veta;) ska berätta mer och dagen när jag kommer hem. Bjuder även på en dålig bild av dagens outfit. Puss


Jag är så glad idag!

Godmorgon

Det här kan jag verkligen kalla godmorgon :D Vaknar upp och är på gott humör, det kommer bli en underbar vecka så humöret är på topp! Ikväll så ska jag även inviga min nya beebis (system kamera) så det kan oxå vara därför jag är så glad :D

Idag så ska vi börja med en ny massage på hud lektionen och det ska bli supper kul verkligen :)

Nu sitter jag iaf i massa skola och jag börjar om typ en timme. Så jag ska snart kila iväg till tåget.

Puss på er!



Dagen look

Dag 10. Mitt humör.

Mitt humör idag är faktist ganska bra. Har precis lyckat ta mej ur min deprition. Dom senaste två veckorna har nog vart de värsta på länge. Allt har verkligen gått fel men nu känns det som det vänder :)

Jag är även väldigt glad för att nästa vecka kommer att bli perfekt. Det ska vara mycket sol, vi ska börja med en ny massage på hud lektionerna, jag och Jasse ska se Justin Bieber the move och min syster fyller år :D

det kan inte bli så mycket bättre nu :)

Puss my lovers

nu har jag kameran, om jag bara kunde andvända den..

Tjenna!

nu har jag precis städat klart mitt rum och är helt slut -_-'

nu skulle det var supper mys om jag fick springa ut och inviga min nya kamera men nej.. Man måste ha minneskort för att kunna fota och vi fick inget eller så skulle man köpa det själv. Jag vet inte men det var synd för jag har inte fotograferat på två veckor och två dagar :o det kliar seriöst i fingrarna.

Nu ska jag försöka att plugga lite

puss på er

Dag 9. Favorit resan.

Min favorit resa är när vi åkte till Frankrike med hela familjen :D Vi känner några som har ett lyxigt hus där och det fick vi låna :) Eget hus två våningar supper mysigt ;) och egen pool, trädgård och bil ;)

Tänkte visa resan i bilder
tror ni gillar det bättre

Puss påer!
Grattis på Namnsdagen BROR allas bröder har namnsdag i dag mohah :)<33
jag och bror min vid poolen
<p>Har tr&aring;kit s&aring; laddar upp n&aring;gra bilder fr&aring;n FRANKRIKE<br /> <br /> V&aring;r tr&auml;dg&aring;rd i Frankrike :P</p>
våran trädgård
<p><span style="color: #000000;" mce_style="color: #000000;">Har tr&aring;kit s&aring; laddar upp n&aring;gra bilder fr&aring;n FRANKRIKE<br /> <br /> Poolen o huset :D</span></p>
man ser en del av husen och poolen. Mysigt va ;)
<p>Har tr&aring;kit s&aring; laddar upp n&aring;gra bilder fr&aring;n FRANKRIKE<br /> <br /> Saknar s&aring; j&auml;vla mkt</p>
poolen
<p>Har tr&aring;kit s&aring; laddar upp n&aring;gra bilder fr&aring;n FRANKRIKE<br /> <br /> MORGON PIGGA</p>
fia och sebbe vid frukosten som vi alltid åt ut i trädgården :)
<p>Har tr&aring;kit s&aring; laddar upp n&aring;gra bilder fr&aring;n FRANKRIKE<br /> <br /> Jag</p>
chill vid poolen

käre bror hittade en liten godis affär (a)

Kan man ha det bättre?

det var alla bilder jah kunde hitta :P

Jag är så glad idag!

Tjenna!

Kom precis hem från Norrtälje. Åkte in med familjen för att det är såkallat ''toklördag'' det menas med att alla
affärer har typ rea ;) så vi tog en liten dag på stan :D supper mys.
Jag köpte en present till min syster och är fett nöjd ;) hon fyller år på torsdag så då ska jag visa er :)

Jag köpte även en ny kamera :D och det var inte planerat för vi skulle bara kolla på vilken jag skulle köpa när jag får pengar men vi fick ett så bra pris på en så sjukt bra kamera så vi slog till ;D

Hörs senare my lovers

Puss

Nu ska de fattiga fettosarna ta sig en rök!

Orkar inte skriva mer ikväll. Men vad är det man säger? Jo en bild säger mer en tusen ord ;)
Puss på er my lovers!

Ölspelet SKÅL FOLKET!

dsc00961 (MMS)

Ölspelet SKÅL FOLKET!


bus i Norrtan!

Tjenna!
Är hemma hos Elias med Jenny och har det trevligt :D vi har precis käkat donken så nu får vi se vad vi hittar på :P
btw, jävla snö oväder det är ute då vart är våren?"
Puss påer!

Äntligen fredag!

Tjenna!


Nu sitter jag på svenskalektionen och har tappat intresset för att plugga så jag tänkte blogga lite *blink* Vi hade juh matteprov idag och det kändes faktiskt bra för typ första gången men jag ska inte ta ut någon seger i förskott men tror jag kan räkna med ett G ;)


I morse var min värsta morgon någonsin :o Hela vägen upp till bussen hos mej alltså i skogen är täckt av is för att dom inte vet hur man plogar rätt. Så jag kunde alltså inte ta mej upp till bussen idag för jag hade juh inga skridskor ;) så jag tvingade pappa att skjutsa upp mej men han skickade farfar istället ( på landet så bor man granne med hela släkten ) Och han var så långsam så jag missade bussen men han var gullig att skjutsa mej till en annan busshålplats J Jag hade även glömt mina hörlurar så fick sitta en timme på Åkersberga bussen och lyssna på en skrikande unge (Y)


Slutar om en kvart och då ska jag till Norrtälje och träffa Jenny och vi ska hitta på lite busigheter *blink*


Puss på er!


brev från polisen

Tjenna!

Nu sitter jag här med ett brev i brev i handen. Ett brev som gör mej supper nervös. På utsidan så står det ''polisen'' men på insidan så står det bara en massa skit.

I morgon ska inehållet postas tillsammans med en förklaring och jag ska personligen lägga det på gula lådan.

Önska mej lycka till!


vart var solen idag?

cha cha!

kom hem för ett tag sedan och har precis käkat. Efter skolan så trodde jag att jag skulle få åka direkt hem men nej. Vi skulle ha utvecklings samtal på musikskolan där jag spelar trummor. Det är fan det värsta jag vet ''utvecklings samtal'' usch men nu äre gjort.

Snart ska jag sätta på vattnet och lägga mej i ett rykande hett badkar.

Hörs senare för jag har en sak att berätta som jag är supper nervös över :o
vad kan det vara?

Puss

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen till åk...

dsc00956 (MMS)

Godmorgon! Nu sitter jag på bussen till åkersberga. Började för en halv timme sen men jag skippar idrotten för är ju inte helt frisk än. Kommer komma perfekt till lunchen och idag är de äcklig ärtsoppa så jag och brudarna ska käka donken;) Puss


det finns inga dumma frågor och heller inga dumma svar ;)



Postat av: Anonym

är du oskuld ?
svar: ja, det är jag ;)


Postat av: Jenny

1:Favorit plagg?
Svar: Mina svarta jenasleggings tror ja :)

2:Hur lång är du?
svar: ojj, det var länge sen jag kollade det men skulle tro att jag är 1,67

Postat av: Alice

1: Fin blogg :)
svar: tack sötnos

Gillar du att blogga?
svar: jag älskar att blogga :)

Vart bor du?
svar: jag bor ungifär tre mil ifrån Norrtälje i en skog som kallas för Rådmansö ;)

har du syskon?
svar: Japp, jag har två syskon. En storebror som heter sebaztian och en store syster som heter Alexandra.

har du en pojkvän?
svar: Nejj jag är inte förhållande typen, jag lever livet istället för att känna mej bunden ;)

Postat av: Nathalie

1: Va är din största dröm?
svar: jag vet faktist inte jag tar dagen som den kommer :)

2: Om du fick välja en sak att leva med i hela dit liv, vad skulle de vara ?
svar: min system kamera  

3: Vem är din bästa vän ?
svar: Jag har ingen direkt bästa vän men mina närmsta vänner är Jenny hansson, Jenny grundelius och Jasse

4: Om du vann en miljon skulle du? 
svar: jag skulle shoppa. Gå in i en affär och köpa precis allt jag ville ha :D och så skulle jag bjuda mina brudar och min familj på en riktigt lyxig resa ;)

Postat av: Anonym

Är det sant att din systemkamera blev stulen på en fest? Vem fan tar med en så dyr kamera till en fyllefest??!!
svar: jahopp, jo det är så här att när man bor på landet så känner man alla. Mna vet vilka man kan lita på och inte. Man vet vilka som är tattare och vilka som inte är. Jag skulle på en fest där jag kände alla, jag tar ofta med min kamera och alla är försiktiga och tycker bara att det är kul med bilder. Men den här gången så kom det oinbjudna till festen och jag var för full för att fata innan det var försent och när dom blev utkastade så tog dom min kamera med sig.

Hoppas jag har besvarat era frågor
Puss sweethearts!


Tills i morgon kväll

Alla frågor är bra frågor!


Lite shopping

Efter skolan så åkte jag, Jasse och Nellie till Täby C för en fika

Ingen shopping var planderad men jag kommer hem med nytt smink ett par örhängen och ett linne. Linnet satt för tajt och ett sånt linne tycker jag ska sitta lite slappt så ska byta det i morgon ;)

Puss


Vad ska jag göra med mitt hår?!

I morgon ska jag kanske klippa och färga mitt hår. Just nu så är jag otroligt trött på mitt hår och vill göra en förändring. Jag har bestämt mej för att klippa min lugg som i nuläget är lika lång som håret til sne lugg. Men rästen då? Och färgen?

Här har jag två förslag.

Hjälp mej! Vilken tycker ni var finast eller om ni har fler förslag så lyssnar jag mer än gärna :D


Mörkbrunt hår med snelugg och förhoppningsvis så kanske det blir hårförlängning :D

Eller mörkblond med snelugg?

Sov gott my lovers

nejj nu blire sängen för mej.
Är sjukt trött men vad gör man? I morgon så skippar jag dom första lektionerna för mammsen och jah har bestämt att vi kan ta en timmes sovmorgon eftersom jag ska ha avrättnings samtal (utvecklings samtal) så jag får gå upp 7 i morgon :D supper skönt.

Nejj nu ska jag somna till Big Brother

Puss puss

Vilken är snyggast?

Jag är verkligen i stort behov av mer smyckes förvaring!
Men jag har mycket svårt att bestämma mej och därför tycker jag att ni ska hjälpa mej

Komentera vilken ni tycker är snyggast!


onödigt!

Nuuu är jag äntligen hemma.

Åkte från åkersberga vid halv 1 och är framme nu 20 i 4 :o det är fan sjukt men välkommna till min verklihet. Jag somnade direkt på Åkersberga bussen och det behövde jag för har inte lyckats sova så bra inatt. I skolan så skulle vi göra behandlingar och eftersom att jag är sjuk så får jag inte ge eller få så dagen i skolan vart jävligt onödig bara massa pendling. Men, men..

Nu ska jag äta nått och sätta på en film

Puss

Visst vare fin sol vi fick i dag?

*host, host*

Godmorgon

Sovit gott? för det har inte jag.. Har vaknat upp av att jag hostat och sedan inte kunnat somna om :/ Nu är jag i mammas skola och ska snart gå till tåget. Är inte så speciellt taggad på skola alls. Har inte vart där på två veckor så jag kände att det var bra om jag gick idag, det är juh bara att jag drar hem om det blir värre.

Puss

Solsidan

Nu blire solsidan, ni kollar vah?
CIIIAAAOO!

O.M.G!

Nu är det äntligen bokat. På premiären så sitter jag och Jasse på rätt plats med ett par sjukt snygga 3D brillor på avundsjuka?

Puss på er my lovers!

SÅ JÄVLA HET!

Tyckte ni att rätt person vann Melodifestivalen 2011?

Jag röstade två gånger på Erik och tycker att han var grym och snygg

Vem ville ni skulle vinna?



Vår väder

good morning sunshine

Nu har jag precis lämnat av flickorna vid bussen :) själv är jag skit trött men kan ändå inte sova så jag tänkte börja städa undan lite från gårdagen jippi. Ni kommer veta allt om gårdagen när jag fått in bilderna ;) ska bara röja upp en snabbis så lägger jag in dom sen.

CIIIAAAOOOO!

brudarna ikväll

Tjenna tjenna!

Nu ligger jag och Jasse i min säng och myser :) hon följde med mej hem igår ;) Ikväll så kommer brudarna hit och då ska vi ha en mys kväll fylld med skojj :D längtar. Fast jag måste propa i mej massa ipren för är ju fortfarande lite sjuk :o buhuu...

PUSSPUSS


RÖSTA SÅ FÅR NI EN PUSS

Rösta på min och jasses tack-för-maten ramsa :D
Vet att ni vill my lovers
Puss
http://matramsan.se/ramsa/ketchup-funkar-till-allt

Täby C jaooooo

Cha cha!

Nu är jag hemma hoss Jasse och hon mussar på en macka från subway ;) Vi har vart runt i täby centrum och kollat lite :) Snart ska jag hem och jag får skjuts hela vägen det är fan värt en tumme upp ;) juste jag och Jasse var juh lediga ikväll *fniss* ;)

I morgon kommer Jasse, Nellie, Hilda och Linn till mej :D det kommer bli supper mys

Hörs ikväll
Pussen!
Me and Jass

Torsdag = Tv kväll

20:00

21:00

22:00


Puss på er!!!

Det här är sommar


Jennifer...


att våren snart är här
På sista tiden så har jag faktist fått se solen och det har till och med vart några + i veckan så nu kan det bara bli bättre




Att min kamera är stulen
så att ni bara får dåliga cam bilder :o men ska köpa en ny snart så håll ut.
Världen är full av idioter



Att det snöade igår.
Det är fan mars och det är verkligen ingen vintermånad. Nu vill vi ha vår och ingen vinter.
Jag hoppas verkligen att det var den allra sista snön som föll

Fortfarande sjuk...

Godmorgon

Eller jah jag har vart vaken sen 8 :o Kan inte sova så bra på nätterna pga min jävla hosta. Men jag börjar bli frisk nu så förhoppningsvis så kan jag träffa Jasse i morgon men om inte så komme rjuh ändå hon och dom andra brudarna hit på lördag :D det kommer bli supper mys :)

Hörs senare *host, host*

PUSS

NY KATEGORI

som ni har märk så har jag under den senaste tiden följt en lista med olika förslag på blogg inlägg. Jag tyckte det var ejn kul grej men det är svårt för er att veta vad nästa blir eller om ni vill se något gammalt så nu blir denna lista till en kategori

Kategorin Dagarna på dagarna

Dag 1 - Det här är jag 
Dag 2 - Därför bloggar jag 
Dag 3 - Något jag tycker om
Dag 4 - Mina föräldrar 
Dag 5 - Mitt första husdjur
Dag 6 - Mina syskon 
Dag 7 - Foton som betyder mycket
Dag 8. Bloggar jag läser.
Dag 9. Favorit resan.
Dag 10. Mitt humör.
Dag 11- Det här är jag rädd för
Dag 12 - Tre saker ni inte visste om mig
Dag 13 - Dagen i bilder
Dag 14 - I min handväska
Dag 15 - Det här hade jag på mig idag
Dag 16. Min kärlek
Dag 17 - Det här drömmer jag om
Dag 18 - Ett ögonblick
Dag 19 - Jag som barn
Dag 20 - En plats jag tycker om
Dag 21 - Det här saknar jag
Dag 22 - Det här ångrar jag
Dag 23 - Min tro
Dag 24 - Jag skulle inte klara mig utan
Dag 25 - Det här gör mig glad
Dag 26 - Det här är ett problem
Dag 27 - Den här månaden
Dag 28 - Några sista ord

Godmorgon

Idag så blev jag oxå hemma tyvärr. Det är så otroligt tråkigt att sitta hemma men jag tänkte försöka plugga blite iaf :/ Ikväll så är det öppethus på stället som jag praktiserar på så ska nog in på de iaf :)

Hörs senare

PUSS

Dag 8. Bloggar jag läser.

Jag läser många olika sorters blogga men dom som jag dagligen läser är

http://isabelles.nu/
http://www.kissies.se/
http://finest.se/falsksanning
http://elins.spotlife.se/
http://andrealarssons.blogg.se/
http://jasminethomsson.blogg.se/
http://linnljungman.blogg.se/
http://hildizz.devote.se/
http://meniing.blogg.se/

VILKA BLOGGAR LÄSER NI?

pussen!

praktik hela veckan

Tjenna!

Själv ligger jag hemma i soffan i min onepiece och önskar att livet någon gång kunde vara på min sida. Den här veckan skulle ja igentligen hafft praktik så det var ju synd att jag skulle bli sjuk men jag fick gå en dag iaf ;)

Ikväll så skulle jag åka hem till Jasse men vet inte om det blir av tyvärr :/

Hörs senare

PUSS

Nu kör vi igång igen!

Nej nu ska jag fan börja blogga igen! Har försökt att rätta till mitt liv dom senaste dagarna men det blir fan bara värre. Nu är jag sjuk oxå grattis!

Ajaa det som hände i fredags var att på festen så kom det dit ett gäng med oinbjudna idioter och när dom drog så tog dom min systemkamera värd 6000!!:/ Och efter det så har problemen bara kommit ett efter ett.. Nu ska jag förhoppningsvis börja helg jobba så jag får ihopp pengar till en ny kamera eftersom polisen inte gör ett skit!

CIAAAAAAAAAAOOOO

Allt har inte ett lyckligt slut

Jag känner att jag måste få skriva av mej för jag kan inte tänka på något annat än gårdagen.. Och alla påminner mej om det hela tiden så det är ju fan inte lätt att tänka på annat

Jag kommer ihåg hur det började och slutade men det mittemellan finns inte. Det började med att jag var glad, dansade, drack och var allmänt social. Jag var lycklig med andra ord. Men det slutar inte alltid lyckligt. Jag minns att jag låg på golvet, grät och hyperväntilerade. 

Att en sån bra början kunde sluta i kaos
det var allt för mej 

ciaaaaaaaaaoo

BLOGGPAUS

mitt liv är kaos och det ska inte ni behöva ta del av. Ska till Polisen idag så kommer förmodligen inte blogga på hela dagen. Kanske tillbaka ikväll med förhoppningsvis goda nyheter
PUSS

stan idag ;)

Tjenna!

Nu är jag hemma och Linda är här hoss mej. I morse så åkte jag in till Stan med Jenny och mötte vi upp Andrea. Vi fikade och shoppade, supper mys ;) Hittade lite små saker mest smycken som fick följa med hem:D

Snart kommer Jenny hit och senare ikväll så ska vi på fest!

Hörs senare
PUUUUUUUUUSSS!

Tjena! Nu så sitter jag och fikar med jenn...

dsc00933 (MMS)

Tjena! Nu så sitter jag och fikar med jenny och andrea i stan;) mysigt va:) hörs senare Puss


Kissie i debatt!

Nu börjar debatt på svt 1 och snart ska det diskutera om Kisse min stora Idol *fniss*
Nej men är det bara jag som sitter och håller tummarna för att hon ska göra bort sej eller liknande? ;)

Nu börjar det så måste slita blicken från datorn

PUSSPUSS

Dag 7 - Foton som betyder mycket

Då blire en bildbomb med en massa bilder som betyder mycket för mej
det var fan inte lätt för jag skulle vilja lägga ut 1000 blder men jag lyckades välja ut några :)

PUSS


















hehe kanske blev lite många ;)


Gårdagens Shopping

Här får ni bilder på plaggen som ska cheka in i min garderob ;)


Så jävla snygg på ;) och denna skönhet kommer från Gina tricot

Jag har aldrg gillat rutit men vafan alla kan ändra sg ;) Den är oxå från Gina tricot

Lyckades hitta detta fynd på Lindex

Skönt linne från Cubus

Nya näspercingar :)

Puss på er!

En sekund är tusen år..

Nu är jag äntlgen hemma :D Usch när jag skulle ta sprutan så satt jag bara och blundade med hörlurar i öronen. Jag hörde och så absolut ingenting MEN JAG KÄNDE! fan asso jag klarar inte av sprutor eller nålar :o men jag tog sprutan och det är jag stolt över för jag hade planerat att springa där ifrån när ingen såg ;)

Nej nu ska jag ta kort på all mn shopping så ni får se ;)

PUSSEN!

PANIK!

Nu ska jag mamma och syrran åka in till norrtälje och göra något som jag har vart skrajj för ända sedan jag fick reda på att jag skulle ta den :o Jag snackar om den jävla vaccin sprutan mot livmoderhals canser!

Jag får fan hällre canser än att jag tar sprutan :o

Önska mej lycka till :( är så sjukt rädd för sprutor...

Så länge det varar...

Nu har vi äntlgen sol!
Min första tanke var att få springa ner till vattnet med min kamera :D
haha, men jag tycker att ni ska ut och njuta era jävla datanördar *blink*

puss

klockan är 04:55

och jag kan fortfarande nte sova...
jag vaknade runt 03:?? och kunde inte somna om så nu har jag kollat på massa Anda avenyn avsnitt. Det är verkligen skit drygt att inte kunna somna...

folk brukar säga att det handlar om ångest eller oro, kan det vara så?

Jag får väl kolla på en ny film och hoppas på att jag lyckas somna.

Pusspuss

Dag 6 - Mina syskon

Jag har två syskon. Sebaztian min storebror och Alexandra min storesyster. Båda två är en stor del av mitt liv eftersom att dom har varit med mej hela vägen. Min bror har jag alltid sätt upp till och det gör jag fortfarande :) ni vet som man brukar göra när man har äldre syskon ;) Min syrra och jag är ganska så olika men det är skönt att inte ha en syster som är en kopia ;)

Dom är helt enkelt bäst och jag älskar dom!

Puss på er!



Hemma från stan

Cha cha!

Kom nyss hem från stholm ;) hittade lite fina saker i stan som fick följa med hem. Ni kommer få se allt i kväll eller i morgon för nu orkar jag inte ta kort på allt ;)

filmen vi såg var sämst :o absolut inte en film att rekomendera! Den hade ju sina stunder men i helhet så var den ganska tråkig :o

Puss på er

Gullivers resor


Tjena Nu sitter vi på bion och ska se en f...

dsc00925 (MMS)

Tjena Nu sitter vi på bion och ska se en film som heter typ gullivers resor tror jag;) nu börjar filmen hörs senare puss


mot huvudstaden

Godmorgon

Nu ska jag snart åka till stholm med mamma och syster :D vi ska shoppa och se på bio ;)
det blir förmodligen fler inlägg under dagen så vi hörs

PUSSPUSS

bjuder på dagens outft

Dag 5 - Mitt första husdjur

Jag har egentlgen inte hafft ett eget husdjur förutom mina fiskar rest in piece och blues sweet. Men jag har hafft eller jag har en katt som är famljens men som jag ser som min ;) Oliver min lilla knubbis ;) han är överviktig men en riktig skönhet ;)

Han är mitt lilla hjärtegull och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om honom men han är en i familjen:)

Puss hjärtat!



bra start på veckan

Hej hej!

Nu tänkte jag berätta lite om min start på veckan ;) 
igår så åkte jag till Norrtälje för att umgås med mina sötnosar ida och mikaela. Vi var hemma hoss Mikaela och myste ;)

När vi vaknade idag så följde vi med mikaela till tandläkaren och sedan så åkte vi till mikaelas nya lägenhet, det var supper mysigt där :D

innan jag åkte hem så tog jag en lunch med Andrea som jag inte har träffat på länge :)

Nu ska jag äta en mummsig middag med min familj :)

Pusspuss

ledsen för dålig uppdatering

Tjenna!

Ledsen för dålig uppdaterng men jag drog till Norrtälje igår och har inte hafft bra tillgång till internet ;) Men just nu så har jag inte riktgt tid så tänkte höra av mej till er senare om det är okej ;) Jag kom som sagt precis hem så jag har lite saker att fixa

Hörs senare sweethearts

Pusspuss

RSS 2.0