dag tre - MINA FÖRÄLDRAR

Jahh jag älskar mina föräldrar, det gör jag verkligen! Vi har aldrig hafft någon speciellt svår kontakt. Jag har fått gjort vad jag vill bara jag säger till och att det inte är allt för galet ;D Bråkat på riktigt har vi nog aldrig bara varit iriterade på varan. Mina föräldrar firade 20 år tsm i helgen faktist :) Jag tycker att det är fantastiskt att man kan stå ut med samma person så länge. dom är världens finaste kan jag lova :)


grymt ;)

Nu har jag och min kära familj precis kollat på Tinas film (min gudmor) Hon har en av huvudrollerna och det var verkligen kul och se för hon var grym men lite skrämmande haha ;D Filmen var bra bara lite synd för det var ganska dåligt ljud/bild men annars TUMMEN UPP föhfan!

I morgon blir det ingen skola för mej har jag bestämt :) Jag jobbar hemma istället för pallar inte åka buss i över 4 timmar för två lektioner ;)

Hare bäst puss

trött..

Nu har jag äntligen kommit hem. Det tog 2 timmar och 20 minuter att komma hem med buss och ja, det är tröttsamt. nu ska jag snart äta och sedan ska vi kolla på Tinas film har jag bestämt ;D Hihi min gudmor har en av huvudrollerna i en ny film spännande vah ;)

Hörs senare
pusspuss

GOTT NYTT jul?


Tisdag

Godmorgon sötnosar<3

Nu har jag 3 minuter på mej att skriva nåt intressant här och springa ut till bilen (Y)
Idag så har vi prov i hud och så ska vi förmodligen plocka varandras bryn :) Jag har sparat ut minan nu för mina klasskompisars skull så jag ser ut som en buske ;D

Sedan så blir det nog en sväng till gymet för min del
Pusspuss

Måndag

Tjenna!

Nu är jag hemma och vi har precis hafft fin besök. Min gudmor Tina var här med lilla Leo, Hund, och hennes nya film. Har inte sätts på länge så det var kul :)

Idag har vi färgat ögonbryn och fransar i skolan :D det var ganska läskigt för har aldrig gjort det förumt men annars så var det kul. mitt resultat var nästan felfritt ;) Jag gjorde på sötnosen Linnea och hon på mej.

Pusspuss


osminkad

dagens outfit


Dag två - DAGENS BILD

Jag vet att det skulle vara min bästa bild men det går inte att välja en av alla så jag gjorde det lättare för mej och valde dagens bild i stället :)

smulan min prinsessa :)
läskiga men ändå vackra ögon!

Första advent

Nu har jag äntligen fått lite julstämning :) Jag har pyntat mitt rum och gjort lite egna småsaker.
Idag har det fan vart 10- ute det är seriöst illa :o så jävla kallt!

Fint vah? Jag har gjort ;)



Kemi och Fysiologi

Är fysiologi verkligen ett ord :s aja det är vad jag har att plugga på idag :)
Det stod att man kunde göra ett litet expriment som jag bestämde mej för att göra och då kanske man fattar bättre ;D



först skulle man hälla i olja i ett glas fyllt med vatten


sedan tillsätter man diskmedel



vad tror ni hände?

snö, snö och mer snö

Godmorgon!

Jahh det första jag ser när jag vaknar är att det snöar... Jag förstår inte hur det kan snöa så här mycket. Visst det är mysigt men det behöver ju inte bli översvämning av snö :p Jag gick iaf ut på balkongen för att känna stämningen av första advent :D Det bästa med vintern är stämningen tycker jag. Det är så otroligt mysigt. Tyvärr så måste jag plugga hela dagen så jag har ingen tid för julmys :(




gilla läget, le och vinka

När det inte finns någon utväg eller när du känner att du behöver tid så finns det ingen annan utväg än att le och vinka... Du har val men inget av dom låter som en bra ide då är det bara att gilla läget. det finns alltid en utväg ahh bullshit! ibland måste man bara få låta allt vara ett tag, ta en paus låta livet ha sin gång..

dag 1 - OM MEJ!

Jahh, nu kör vi!

Jag heter Jennifer Otilia Hallstedt. Jag är en stolt 94 och fyller år 26 juli. Jag bor på landet utanför Norrtälje. Det är bäst på sommrarna men det suger totalt på vintern för man kan knappt ta sig någonstans. Det ända sättet är att kliva i ett par skidor och ta stavarna men nej tack jag tror jag hoppar det. Som person så skulle jag nog se mej glad och possetiv :) När jag blir ledsen så visar jag det helst inte för jag är tyärr ganska duktig på att hålla allt inom mej.. Jag är mycket sårbar person och tar oftast saker personligt. Mitt humör kan skrämma folk och speciellt på morgonen om jag blir väckt. då är det bara att hållakäften och inte märkas. Det hänger mycket ihop med mitt tålamod som man ska för egenskull inte driva för högt för då blir det farligt! Annar är jag gullig och snäll hihi *blink* Jag älskar mina vänner över allt men min familj är dom som står mej allra närmast. Jag har gått igenom många prövningar under mitt liv både upp och ner och vänskapen har sats på prov ett antal gånger. Jag litar för lätt på folk och har mycket svårt att tro att en människa kan ljuga, det finns inte i min värld. Ärlighet är mycket viktigt men ibland känns det som folk inte förstår det. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer vad vill ni veta liksom? :) Jahh jag går på skärgårdsgymnasiet i Åkersberga och pendlar 4 timmar om dagen när jag inte får skjuts. Det är inte så jobbigt som det låter för jag tycker mycket om skolan och trivs jävligt bra med mina underbara klasskompisar. Vi har kännt varandra i typ tre månader och känner mej redan säker med mina närsta vänner och är otroligt glad att jag har dom. Innan så har jag bytt skola fram ocg tbx några gånger av olika skäl som jag inte har lust att ta upp...

Jahh det var det jag hade och säga och om ni vill veta mer så är det bara att fråga jag svarar gladligen :D





Min första ....

Hittade den här bloggleken på min kompis blogg http://hillevithoor.blogg.se/ och tänkte att den ska jag oxå göra :D
så nu har ni nåt att se fram emot. Tänkte börja när jag och Andrea kommer in igen för ska ut med hunden

Pusspuss
Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Mina bästa bild
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon 
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Godmorgon

Nu så har Jag och andre precis ätit en nyttig frukost och så sitter vi som vanligt vid varsin dator ;D
Det är värsta snö vädret ute lite mysigt faktist även fast jag hatar snön ;)

PUSSPUSS

Hillevi, andrea och my
Saknar när det var vi 4 en tid ;D
stört sköna brudar!

eeuw datanördar :o

Haha jävla töntar seriöst!
Allt för er mina kära bloggläsare ;D<3

Mys med andrea

cha cha bloggen!

Just nu så sitter jag och svullar framför Idol med sötnosen Andrea. Det var skönt att få ta det lugnt en kväll behövde det ;D Vi har gjort mat, varit ute med den jävla hunden och svullat ;)

Jahh idag har jag inte hunnit blogga tyvärr :( men jag hade en supperdupper mysig dag i skolan bara att fitttåget var inställt så jag fick ta en omväg med typ 3 byten (Y) aja annars så har min dag vart chill

Vad har ni för er en fredag kväll?

btw, ni får ju inte missa att kolla in sötnosens blogg http://shoppaholicer.blogg.se/

Hare bra
PUSSEN!








le och vinka...

blääää

Jah juste hej.. Just nu ligger jag i soffan med datan i knät och disney channel på tv. Jag är trött och depprimerad. Men det är bara att gilla läget och le och vinka... Min skoldag har vart ganska menisngslös för jag har inte gjort något bra :) Men mina underbara och flummiga vänner gjorde dagen lättare :D I går så sov jag juh som sagt hos Jasse och det var mysigt och i morgon ska Andrea sova hoss mej :D
Vi ska ta det lugnt och fyfan vad jag behöver det -_-'

Men nu ska jag inte tråka ut er mer :)
Ni kan få se en sjukt rolig film som Jasse visa mej igår asså man skrattar till tårar ;D


Älskar


Hemma hos Jasse

Tjenna!

Är hemma hoss Jasse nu och vi håller på att laga mat, hamburgare med pommes mummms ;D
Sedan ska vi köpa chips och mysa.

Imorse var det seriöst kaos! Först fick jag gå hela vägen till bussen med motvind! Sedan så kör bussjävel fast och jag hann nästa inte med bussen till Åkersberga men i sista sekund så ;) Sedan så höll jag oxå på att missa tåget (Y) Men jahh när jag äntligen var i berga så gick jag hem till Nellie för där var det varm tihi ;p Och i skolan hade vi två lektioner inget intressant.

Nu ska jag hjälpa Jasse med maten Pusspuss

Här har vi Jasse brasse (Jasmine)

Onsdag

DAGENS OUTFIT!
stikade tröja från gina tricot
jeans från bikbok


ont i käfften!

Tjenna

Jag tänkte tala om för er att jag har jävligt ont i käfften! Jag spände mitt räls igår och så har jag suttit och tryckt i mej nötter för att jag var så jävla hungrig. Det var inte det smartaste måste jag säga ;)

Men idag så har vi fortsatt med ansiksmassage och vi skulle sätta ihopp allt :) Idag var Linn min kund och efter ett tag sa det bara *snaaaaaark* haha eller?.. ;) Jag skulle gymat i dag men hann inte och i  morgon ska jag sova hoss Jasse så då blir det inget gym heller :P Men vi ska hadet mys med Jasses 27 hamburgare som hon fick från skolan för det vart över från lunchen (Y)

Men nu ska jag äta hörs senare
PUSS!

dagens outfit

Godmorgon
Idag vart det lite myskläder.

Måndag

Tjenna
Nu så börjar snart ung och bortskämd :D Det är så jävla bra kl 20:00 på 1:an.

Idag så har vi fortsatt med ansiksmassage i skolan och sedan hade jag matteprov och det kändes bra faktist. Det har det aldrig gjort när det gäller matte. Sedan gymade jag.

Men nu så börjar ju ung och bortskamd!
Ses puss<3

Tagga gymet!

dsc00743 (MMS)

Tagga gymet!


Godmorgon

Dagens faceoutfit Måndag


Färgat håret!

vad tycks?

Godmorgon!

Idag är det söndag och det betyder plugg och städning. Låter inte så jätte skojj men det blir vad man gör det till right? Idag ska jag även färga håret :) vad jag ska färga tänker jag inte säga. Det får ni se. Jag har ju funderat på att bli blond men vem vet jag kanske vill ha rött hår..

Vad ska ni göra idag?


bild från igår men Linda

Mjaoooo

Just nu så sitter jag och redigerar bilderna som jag och Linda tog idag :D jag hoppas att någon blir bra som header, men det tror jag. Jag kom hem runt 6 och då åt jag middag med mina päron och sedan har jag tvingat dom att se på Harry Potter med mej. Just nu så är det filmerna som alla snackar om så då måste man ju hänga med och jag har inte sätt dom sista :P

Men nu så ska jag bara ta det lugnt och kanske jag börjar på min nya header redan ikväll vem vet? ;)
Nu får ni ha det så trevligt

Bye bye bitches!

Några bilder på Lindas kattungar så söta!







På blidö!

Godmorgon!

Nu sitter jag hemma hoss Linda på blidö. Jag åkte hit efter skolan tsm med henne i går kväll :) Igår kväll så chillade vi bara och så kom camilla över en liten stund. Idag så ska vi ta bilder till lindas och förmodligen min header :D Jag har tröttnat på min och hon på sin så vi behöver båda nya bilder till våra ;D Kanske inte det bästa vädret idag men det är blir säkert bra :)

Hösr senare
Pusspuss

Jag och Linda<3

Godmorgon B...

dsc00730 (MMS)

Godmorgon Blogg.se fungerade inte i morse så ni fick tyvär ingen dagens outfit:( men nu sitter jag på den andra bussen till skolan, jag är halvvägs;) så de är bara en timme kvar:-D jenny och jolene höll mej sällskap på bussen till norrtälje så de var mysigt:) idag så har jag bara två lektionen och de är så jävla skönt! Efter skolan så ska jag träffa linda och sova hos henne ute på blidö:p den har fredagen kommer förmodligen bli chill:-D vad ska ni göra idag? Pusspuss


Godmorgon B...

dsc00730 (MMS)

Godmorgon Blogg.se fungerade inte i morse så ni fick tyvär ingen dagens outfit:( men nu sitter jag på den andra bussen till skolan, jag är halvvägs;) så de är bara en timme kvar:-D jenny och jolene höll mej sällskap på bussen till norrtälje så de var mysigt:) idag så har jag bara två lektionen och de är så jävla skönt! Efter skolan så ska jag träffa linda och sova hos henne ute på blidö:p den har fredagen kommer förmodligen bli chill:-D vad ska ni göra idag? Pusspuss


dagens....

Tjenna

Nu har jag precis skickat in mitt svenska arbete så jävla skönt :D Nu ska jag ta det lugnt för jag har hafft en för jävla dag asso :o Det började ju med att jag trodde att jag skulle missa idrotten men som tur gjorde jag inte det och det var skit kul :D jag gymmar ju redan på friskis i norrtälje men det var inte alls lika i åkersberga tvärtom jag fatade ingenting :o men jag och Jasse ska börja gyma tsm nästa vecka ;D

Sedan så hade vi ju ett f*cking matte prov :o det gick åt helvete seriöst jag trodde jag skulle dö när jag fick provet. Huvudet blev tomt och jag kunde absolut ingenting. Så ja nu har jag två omprov i matte grattis jennifer ;D Så matte provet förstörde dagen men det är en jävla tur att man har världens bästa klasskompisar som gjorde dagen bättre.

Nu tänkte jag ta en dusch och sedan krypa ner i sängen. I morgon så börjar jag 12:10 men jag kommer vara i skolan 10:30 för att Jasse kommer till skolan då och sötnosen ville inte vara där själv :) tihi

Sov gott nu Pusspuss

saknar hösten!

Godmorgon. ...

dsc00723 (MMS)

Godmorgon. Nu sitter jag utanför sjukhuset och väntar på att mamma ska komma ut. Hon är inne på någon koll. Jag kommer antagligen missa gympan:( men aja. Idag har jag dessutom matteprov:-o inte kul de kommer gå åt helvete som vanligt. Men jag har svenska idag så jag skriver mer då Pusspuss


Dagens outfit


shopping i stockholm

Tjenna

Idag så har jag varit i stholm hela dagen och shoppat med Nellie, Jasse och Hilda :) Det var supper mysigt :D Jag hittade massor med fin fint som ni självklart ska få ta del av.
Nu ska jag se på välkommen åter så hörs senare
Pusspuss


Svart shorta från Gina tricot
200:-

mysig tröja från H&M

kort t-shirt från .....

blommig/svart tröja från cubus

sedan köpte jag svarta jeanslegings, ringar och näspersing nice huh?

shopping

Nu ska vi om bara några minuter dra till tåget och sedan till stholm :D
Idag är det shopping som gäller och ni kommer få se allt när jag kommer hem

Nu måste vi dra
Pusspuss

Ledig i morgon!

cha cha bloggen jennifergiirl här!
Hahha nej jag bara skojja ;)

Nu är jag, Nellie och Hilda hemma i Nellies lägnhet, myss :) Vi har precis kollat på den senaste BECK levande begravd. Älskar att det bara var jag som hade sätt den så Hilda och Nellie sitter och skriker igenom filmen :) eller?...

Vi har ätit pizza idag och det var fett gött! Och i morgon så hade vi tänkt att åka till huvudstaden och shoppa ;p Linn och Jasse kanske följer men eftersom typ alla är lediga förutom Jasse eftersom vi har betyg i datakunskap så får vi se hur det blir :)

Nu ska vi spela kort ''en klasiker här i berga'' så ni får ha en mysig kväll
Pusspuss

en bild från sist vi var här :D

Jag nu :)

dagens outfit


dagens outfit


Näradöden upplevelse!! :o

Ja det är sant :(

I morse när jag var hemma hoss Ida innan skolan så gossade (plågade) jag hennes katt och då försökte den riva mej i ögat men som tur så missade den men träffade precis brevid. Det var allderless för nära att jag blev blind :o

Men nu tillbacka till verkligheten :D
Nu vill min bror ha internet så jag får väl säga godnatt nu :(
Snart börjar ung och bortskämd *längtar*

Pusshej

ansiksmassage

Tjenna
I morse så försov jag mej så jag fick skynda och därför blev det ingen dagensoutfit. Jag somnade i bilen och vaknade med nackspärr det är tummen upp ;)

I skolan idag så fortsatte vi med ansiksmassage och det är jävligt jobbigt för fingrarna med tanke på att jag först fick i två timmar och sedan fick göra i två timmar men det var grymt kul :D
Älskar min linje seriöst :)

Ja men nu sitter jag i mammas skola och väntar på att hon ska sluta så vi kan åka.
Hörs när jag kommer hem
Pusspuss

PIGGsvin

Jag är jätte pigg och måste tagga ner så jag ligger i sängen och gör ett långt jävla test :)

ALLA TJEJER, SKA GÖRA TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS, ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER

KÄRLEK
Är du kär just nu? - nja
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - nej
Har någon dumpat dej? – mjo
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? – tss, tror så
Vem kramade du senast? – Ida :)
är det okej att din kille hånglar med en annan tjej?- självklart varför inte? vad äre för en jävla fråga! Nej förfan.

SKOLA
Är du duktig i skolan? – äger
Har du bra betyg? – mjoo
Har du fått göra om ett prov någongång? - ehhm.. Aaa
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - japp
Sköter du dej i skolan -alltid!
Har du tuggat tuggummi under skoltid? – jaah för jag är en ganngstahh som tuggar på skoltid ;D
Haft mobilen på lektionstid? –  klart
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - ja

FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 5 + sofia (min brors flickvän) som är som en familjemedlem :)
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? – njaa eller ja det gör jag väl
Har du rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? nej
Har du skrikit och slagit din mamma? - inget av dom
Har fått en rejäl utskällning på sistone – nejj
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? – guud jaaa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? – inga tvivel!

VÄNNER
Du har vänner? – Jadå
Du brukar vara med? – ja det är olika :)
Vem/vilka var du med sist? – Ida och Jenny mm...
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? – självklart!
Är det okej att ha kill-kompisar? - jaa absolut :)
Har du pussat någon av dina kompisar? - haha typ alla!
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? – nejj då lär det ju inte vara någon kompis eller?
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? – jaaaa...

FJORTIS
Du sminkar dej varje dag? –  ja
Putar med läpparna på kort? – haha det händer
Tar kort på dina bröst? – varför inte bara ställa frågan ''är du hora?''
Använder foundation på läpparna? – nej men puder
Super dej packad varje helg? – nej :p
Du har kysst en tjej? – jadåå
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? – plattar ja, men fjortis frisyr? Absolut inte!
Ditt hår e knallblont? - nepp

ALKOHOL
Har druckit alkohol? - jadåå
När drack du alkohol senast? - igår
Vad var det för sorts alkohol? - gjorde drinkar ;) jag grym seriöst
Brukar du dricka alkohol? - händer
Har du druckit öl? – gott ;p
Tycker du om öl? - mumms
Har du varit full? - ja

KRIMINELLT
Är det okej att vara kriminell? – nja
Vill du bli kriminell? – absolut inte!
Varför gör du sånt här? – för jag har tråkigt?
Vad är inte okej med att vara kriminell? – skaffa ett jobb och ett samvete förfan
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? – haha, nej
Har du suttit i fängelset? - nepp
Vill du hamna i fängelset? – japp :) det verkar supper mysigt



DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? – ahh
När grät du senast? i veckan minns inte dagen
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? – ja
Du har slagit ner någon? nej
Du har skadat någon med flit? nej tror inte det 
Har du någon gång viljat döda någon? – JAAA
Vem bråkade du senast med? – jahh ehmm... Jag minns inte

ÖVRIGT
Motto? - tänk possetivt
Film? – BECK
Musikgenre? – typ allt 
Lyssnade senast på?- vet inte.
Var det här kul? – JA FÖRFAN!

Gårdagen

Jag, Ida och Jenny var först hoss Elias och chillkröka med två söta tjejer. Det var riktigt kul och sedan så bestämde jag, Jenny och Ida för att dra ut och då träffade vi först några kompisar och sedan skulle vi till en fest som tyvär blev inställd :o sämst men aja vi hittade på annat och sedan sov jag hoss ida ;D Det var en snabb sammanfattning av kvällen.

Jag har två bilder som Ida tog med sin mobil men Elias tog massa bilder med kameran som kommer att komma upp i veckan :)

Jag och Jenny

Jag, Jenny och Ida

Farsdag

Ni har väl inte glömmt att det är farsdag?
Jag brukar fira farsdag genom att göra en tårta till min kära far :)
Hur brukar ni fira farsdag?

Här har ni resultatet på mitt mästerverk


lördags kvällen har bara börjat

Nu så ska jag snart dra in till Norrtälje och ha en trevlig kväll med trevliga vänner :D Just nu lutar det mot chillkväll men jag hoppas på någin fest men vi får se ;)

Jag hinner inte skriva så mkt mer men här är iaf min outfit


Blev ingen båt! :(

Jahh nu har jag precis kommit hem och det blev ingen tur med rosella :( Jag gick upp 7 i morse och gjorde mej redo oxå när vi kommer dit så säger dom att dom har strängare regler så vi fick inte åka :O Seriöst de sög.. Men vi åkte till Norrtälje istället och käkade donken och sedan hem till Elias. Dagen var ju inte helt bortkastad ändå :)

Nu ska jag vila lite för jag är supperdupper trött. Senare så ska jag in till Norrtälje igen :D
Hörs senare
PUSSPUSS

Rosella idag!

Godmorgon

Nu har jag precis fixat mej och allt är klart. Snart så ska vi dra till Båten och det kommer bli supper mysigt. Det är mycket minnen från förra gången haha, Det var ju när vi var i rimbo först och jah allt gick ju inte som planerat men det gjorde inte mej nåt (a) hihi

Japp men nu så kommer dom väl snart och hämtar upp mej så jag ska väl inte sitta här och skriva :)
Hörs senare
Puss

dagens outfit

Idol i kväll

nejmne tjenna är ni här? så trevligt :D

Nu är det reklam och då kan väl alla gissa att jag kollar på Idol ;) Det var ett tag sen men jag har inte sovit bra på hela veckan och det vet ni som läser min blogg så det fick bli hemmakväll och jag tänkte även försöka sova och i morgon ska jag till Åland nice huh?

Vilka hejar ni på i Idol

här är mina idoler.
Minnah, Norrtäljes stolthet

och självklart Elin

Svenska lektion

Nu har jag svenska. Min bokanalys är snart färdig ska bara göra krav för MVG ;) men jag tyckte jag förtjänade en paus ;D
Jag slutar om en halvtimme och då ska jag åka till Norrtälje :) Det var planerat att jag skulle Träffa Hillevi men det blir så stressigt så vi ska ta det en annan gång. Ikväll så ska jag spendera tid med mina kära syster. Jag behöver ta det lugnt så varför inte :) Innan jag åker hem ska jag träffa Anton och lämna Lindas present för hon FYLLER ÅR I MORGON! hihi glöm fan inte att gratta henne ;)

Nejmen nu måste jag fortsätta skriva :) vill gärna bli klar.
Hörs när jag kommer hem Puss

Btw, Linnea är en söt korv

min bild i tidningen

I morse så bladdrara jag lite i tidningen och hittar min egna bild längst bak :D jag skickade in den efter jag hade tagit den :) så det var ju lite kul.

Nu ska jag egentligen börja gå till bussen snart så borde kanske göra det. Sedan är det typ två timma till min skola men vafan det funkar ;D

Jag kommer ha datorn på svenskan så hörs då
Puss


vad jag babblar?

Nu ska jag gå och lägga mej!
Nu känner jag att det är tid för mej att sova. Egentligen så känns det som om det inte spelar någon roll för jag kommer säkert vakna vid 3 som vanligt :o jag har inte sovit bra sedan fre-lör det är illa men vad gör man. :o Men vafan vad jag klagar om det här och nu byter jag ämne från och med NU

Jahh... vad ska vi prata om jo juste INGET för jag ska sova
Pussgodnatt

bild på mej från i sommras

spelar på trummorna


Den här låten hållar jag på att lära mej spela till :D äger :P<3

Hello bitches

Nu har jag precis kollat på pariadise hotel :) det äger kollar ni på det isf vad tycker ni om kvällens program?

Idag så var jag i skolan och det hände väl inget intressant :) Sedan vart det Norrtälje för att spela men innan det så gick jag till apoteket för att hitta något mot mina sov problem. Jag hittade ett par sömntabletter som låter bra men ska köpa dom i morgon om jag inte får sova inatt.
Sedan vart det spela och jag håller på att lära mej spela till hela låten http://jenniferhallstedt.blogg.se/2010/november/spelar-pa-trummorna.html skit kul :D
Sedan så gick jag, syrran, mamma och pappa och åt på kina supper mys :D
Jag träffade även casper från fria har inte sätts sen jag gick där :D träffade Hillevi och Pillan oxå :)

Pusspuss


jag just nu snygg? eller..

Godmorgon

Sitter i mammas skola som vilken annan torsdag som helst. Mammas barnsliga ungar springer runt och spelar hokey med någon burk eller nåt? kul...

Jag ska iaf snart dra till gympan, ska möta Linnea inna oxå :)
efter skolan så ska jag förmodligen träffa cicci och sedan spela :D så ser min dag ut.

Hare gött puss<3


badhair day så det blir mössa idag

See you tomorrow

Nu så sitter jag och målar naglarna. Även fast det inte finns så speciellt mycket att måla för jag har knappt några naglar kvar men aja jag MÅSTE försöka sluta och det här är ett sätt önska mej lycka till!

Nu tänka jag sova för måste gå upp 05:30 i morgon jippi?
Vi får hoppas att jag lyckas sova hela natten ikväll...
Pusspuss


här är en sötnos som värkligen sover
bild tagen från google.

gym sedan donken

Tjenna :)

Kom nyss hem. Var i Norrtälje och gymade och det var skönt för har inte gjort det på ett tag okså träffade jag några vänner där och det var bättre än att sitta framför tvn hemma. :) Sedan mötte jag upp mamma och syrran för middag på donken ;D

Nu kollar jag på paradise hotel och sedan så börjar 24 timmar. Det är ett nytt program och det börjar 20:00 på kanal 3 :) Ikväll är det bara bra frogram för senare så är det även välkommen åter och det är så sjukt kul ;D

btw, angående mina sovproblem så har det inte slutat. Jag vaknade upp inatt igen men jag vågade inte kolla på klockan för varje natt så har jag vaknat runt 3 på natten och kan inte somna om på några timmar. En gång till och jag ska seriöst knarka sömntabletter :o

Pusspuss

nu drar jag byeee

Nu ska jag snart gå till bussen :) Jag ska in till Norrtälje och gyma :) är skit taggad för jag har bara suttit och pluggat så nu vill jag träffa folk och svettas :D

Här får ni lite dagens outfit och flummbilder :)




Jennifer....

Nu har jag skrivit ganska mycket på svenskan. Man kan ju inte plugga hela tiden, man måste ju få en paus ;)
Och då tänkte jag passa på att underhålla er med en ny hissa/dissa lista :)



Onepiece
Dom är så sjukt söta och mysiga. Tänk att springa runt i en sån när vinternkylan täcker vårt kalla sverige. Självklart så är det ingen outfit man tar till skolan, en dag på stan eller går ut med över huvudtaget men det är ett mys plagg man kan ha hemma :)
vill ha! :D

Ung och bortskämd
Programet är så klockrent och deltagarna är så jävla korkade. Hahah det är värkligen ett underhållningsprogram utan tvekan ;) måndagar kl 20:00 på kanal 1 missa inte det sötnosar!



Snö
Nu har det kommit snö ingen! Bussar fastnar, håret blir blött, snö i ögonen och blöta skor. Vad är det? Jo bara massa problem. Snön ska komma när det är jul för då är det mysigt nu är det bara jobbigt :o

bild från förra vintern

Mitt korta hår
Jag och fia har faktist diskuterat lite kring det och har kommit fram till att hon ska hjälpa mej hitta bra löshår för den här längden på håret är seriöst inte jag :o Jag har alltid vart imot löshår men förut var jag emot solarium. Man kan ändra sig och snart har jag förhoppningsvis långthår igen :D

bajs

saknar :(

Onsdag

godmorgon
idag så ska jag har min egna lilla hemmaskola. jag hade tänkt börja med svenskan och om jag blir klar innan det blivit allt försent så ska jag åka in och gyma :)

självklart så måste man börja med en nyttig frukost elelr?.. ;)

hemskola i morgon för min del

Jahopp nu måste jag säga godnatt för ikväll...
I morgon ska jag inte till skolan, har bestämt mej för att jobba hemifrån istället:) varför? Jo, för att jag pendlar 4 timmar och har bara två lektioner och det känns lite onödigt. Men jag ska förmodligen in till norrtälje för att gyma :)

Men nu ska jag sätta på en bra film och ta det lugnt
Pusspuss
här har ni kvällens outfit :)

dagens minishopping

Jag åkte ju till täby med Jasse och Nellie efter skolan :D
Jag skulle köpa en present till min lilla sötnos som fyller 15 på lördag. Tillslut så hittade jag något som jag blev nöjd över men det var fan inte lätt ;)

Självklart så blev det lite shopping till mej själv oxå, inte mycket men lite nödvändiga saker :)
Puss


Lindas present :)
blablabla

hårnålar och puderborste.
H&M ...

en minikiol som kommer vara snygg till hösten och den kommande vintern
Ginatrickot 99.-

Jävla snökaos

Tjenna

Nu är jag äntligen hemma och jag satt som sagt fast i täby ett jävligt bra tag :o bussen lämnade station 12 över och jag gav upp och började gå från grindtorp vid kvart i :o
Annars så gick det bra att komma hem :)

Pappa har en massa gubbar här hemma. Dom har någon jävla förening tsm :s men gubbarna kan ju fan inte parkera :o dom parkerade längst ner på våran infart tvärs över så ingen kommer förbi när det fanns gått om plats högst upp. Aja det finns gått om idioter ;)

aja ni som läste ett av mina inlägg igår kommer nog ihåg att jag bad till gud att få sova hela natten och tror ni jag fick det?
Nej, jag vaknade typ 10 över 3 och kunde inte somna om på över en timme :( om det händer så inatt igen så ska jag seriöst börja knarka sömntabletter!

Men jag hade inga planer på att stanna hemma idag för jag saknar mina klasskompisar som fan och det var sjukt kul att få träffa dom så annars har min dag varit toppen :D

Pusspuss

Jag och jasse brasse min sötnos :)
snygg outfit huh?

Nu sitter jag äntligen på bussen till norr...

dsc00658 (MMS)

Nu sitter jag äntligen på bussen till norrtälje! Fick gå från grindtorp för att den jävla bussen var tvungen att köra fast:-o annars så har jag haft en bra dag:-D jag ska skriva mer om dagen När jag kommer hem till min dator. Nu får vi hålla tummarna att min buss från norrtälje går annars så vet jag inte hur den här dagen slutar:p Puss<3


Godmorgon

Hinner inte skriva men bjuder på en morgon bild

Hörs senare
Puss


ber till gud att jag får sova hela natten...

Nu tycker jag att jag har varit kanske lite för negtiv idag men vad fan! jag kan inte hitta nåt possetivt med den här dagen serisöt. Så det är lönlöst att sitta och försöka hitta nåt possetivt ur en dag som sekund efter sekund bara har bestått av negtivt.

men nu ska jag inte tynga ner er med mitt meningslösa babbel...
Jag ska se framot och förhoppningsvis så kommer jag till skolan i morgon och då får jag träffa mina klasskompisar som jag värkligen, värkligen längtar efter. Jag har inte fått träffa någon av dom på över en vecka nu :(

Ajja nu ska jag försöka sova och be till gud att jag kan få sova hela natten tills mamma väcker mej i morgon.

Pusspuss

jag bjuder på en bild på mej och Anki för nästan exakt ett år sedan


dålig start på veckan...

det var absolut inte någon rolig start på veckan :(
Det kan ni läsa om i inlägget innan.

Nu är jag ensam hemma och det är mörkt så jag ligger i soffan med tända ljus och kollar på halv åtta hoss mej. 

Snart så börjar ung och bortskämd 20:00 på kanal 1. Det ska bli ganska intressant att se :)

Det var jävligt synd att jag skulle stanna hemma idag för dom lärde sig ansiksmassage tror jag i skolan :( men det är tur att man har så fina vänner så dom får ta och lära mej ;D

Vad ska ni göra ikväll?

Pusspuss

livet suger!

Idag har jag bara legat hemma och missat en hel dag med hud och vill ni veta varför?
jo, jag vaknade 03:30 i natt av att jag frös och när jag ställde mej upp för att jag skulle leta efter filt eller nåt så snurrade huvudet som en jävla karusell och jag kunde knappt stå på benen. jag låg vaken och frös och grät tills klockan var 05:30 då mamma vaknade och jag fick lägga mej i hennes säng.

jag låg bara och grät för att jag hade en sån huvudverk och för att jag var trött men kunde inte sova så det blev ingen skola för mej idag och jag som skulle få så mycket gjort :(
tandläkaren, hudlektioner, utvecklings samtal. Jaah ibland så får man faktist hata livet!

jag hör av mej senare puss
btw, så har jag fått komentar om felstavning i headern som jag ska fixa så fort jag orkar...

natti natti

Nu ska jag försöka sova!
I morgon ska jag till tandläkaren, skolan och sedan ska jag har avrätnings samtal (utvecklings samtal)
Vi hörs självklart i morgon :D
Puss godnatt

NY DESIGNE

jag kände att min designe var tråkig och allderless för sommrig. Så jag slängde nyss ihopp några bilder och vipps så blev det en ny header haha ;D

Jag har lovat några kompisar att jag ska fixa headers till dom oxå fixar jag en till mej själv istället men jag tyckte att jag var värd det :D

VAD TYCKER NI?

blä

tjenna

Nu har jag kommit hem från en tre timmars lång jävla middag :o
Just nu mår jag skit dåligt för en stund efter jag kommit hem så fick jag så sjukt jävla ont i magen så jag trodde jag skulle dö. Det är antagligen den jävla mensverken :o seriöst!

Jah men nu ska jag bara ta det lugnt och vila upp mej inför skolstarten i morgon -_-'
Puss på er

dags för att träffa släkten

Nu ska jag snart gå över till farfar och äta middag med släkten :)
får hoppas att det blir mer trevligt än långtråkigt ;)

Hörs senare puss
min outfit


Sista lovsdagen

godmorgon

Jag vaknade nyss ochnu sitter jag och kollar på reprisen av Idol :)
Idag ska jag hinna plugga innan jag ska äta middag med släkten hoss Farfar :)

Jga ska bara försöka ta det lugnt för att ladda upp inför skolan imorgon :)
Pusspuss

paranormal activity 2

Nu har jag precis kommit hem från stockholm. Jag och Jenny kollade på paranormal activity 2 på bio och jag har seriöst aldrig vart så rädd i hela mitt liv :o
Jag och jenny skrek oss igenom filmen och satt fan nästan i knät på varandra!

Andledning till att jag inte bloggar för än nu var för att jag och Jenny sov hoss Elias igår :P det var planerat att vi skulle sova hoss Jenny men saker kan ändras :) Jahh det finns mycket att berätta om den kvällen men det får ni vänta på tills bilderna kommer, om dom kommer ;)

Hare så bra ikväll
själv ska jag sätta på en svensk film och tända alla lampor i huset :D
puss

min kväll spenderas......

tjenna

Nu har jag fixat mej och ska snart få skjuts upp till bussen :)
Jag och jenny ska hem till Elias och spendera kvällen där. Sedan ska jag troligtvis sova hoss Jenny och i morgon ska vi se på bio :D det kommer bli ett sjukt bra avslut på ett bra lov :)

Hörs puss

haha jag INNAN jag började fixa mej :P

Fredag

Godmorgon?

Jaa.. Emma sov ju här och vi vaknade för typ en timme sedan:o det är seriöst illa :o nu har hon åkt hem för hon skulle hinna in till norrtälje :P

Idag ska jag försöka ta en ränsning av mitt rum för det skulle värkligen behövas :)
sen får vi se vad som händer.

Nu ska jag försöka att plugga lite...

Pusspuss

saknar mina långa naglar :(

Torsdag

chacha

Idag så åkte jag in till Norrtälje och träffade Emma :) Jag fick se hur hon bor och det var supper mysigt och stort!
Vi bestämde oss för att åka ut till rådmansö och se lite på film och ha det mys ;D

haha nu så väntar jag på emma för hon skulle hämta sin moppe soh Jenny

Hörs senare
Pusspuss

Godmorgon

Ledsen för att jag inte uppdaterade så mycket igår men var så jävla sur och iriterad. Allt som kunde gå fel gick fel igårkväll. Aja man måste väl ha sånna kvällar oxå.

Idag skulle jag ha träffat Hillievi men det lär nog inte bli av så vad ska man hitta på då?
Kanske borde städa mitt rum och plugga eller nja fyfan vad tråkigt!

vad ska ni göra idag?
Pusspuss

Alltid kul att få paket

Hade beställt lite kläder från bubbleroom :)

Mysig vit tröja 150:-

T-shirt 99:- (ignorera mitt face)


Musik

Nu ska jag och Linda snart dra till Norrtälje så jag bjuder på lite bra musik:)
Hörs när jag kommer hem
puss

Mohombi ft. Nelly - Miss Me

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


SMS-inlägg

bby (MMS)


Godmorgon Onsdag

Idag så vaknade vi tidigt bara för att sötnosen Linda skulle kissa.. Sedan vart det frukost och nu sitter vi här i hennes lilla stuga :) Jahh snart ska vi åka in till norrtälje igen men det är ju om några timmar:P Vad som händer där vet man aldrig men vi kanske ska träffa cicci iaf :)

Hörs senare
Pusspuss

jag och LInda

Tisdag

cha cha!

Nu har vi äntligen kommit hem :) Vi har varit i norrtälje där vi träffade Anton och sedan vart det Brännäs. Det var både kul att träffa folk men ändå jävligt segt.

Nu ska vi käka chips och se på film :D
Puuuusss

Linda gästbloggar!

TJA TJA bloggen ;)
Nu ska jag gästblogga på min lilla spratelvinks blogg :)
Vi har chillat hos mig sen igår och lekt med mina underbara katter :)
Nu ska vi in till NOrrtälje och chilla galet! och träffa min älskling :D
Sen blir det hem till mig igen och DAMPA SÖNDER! nej då :) vi är NORMALA eller?
Nej men nu ska vi laga mat snart tjingeling ;)






gammal bild på mig så ni vet vem jag är ;)



P.S jennifer är söt!!!!!!!!!!!!!!

BLIDÖ

nu måste jag fan ta och skärpa mej :O jag får inte göra så här skämms på mej :P men jag lovar att jag ska inte uppdatera så här uselt ;)

Jag är på blidö hoss Linda och jag kom hit igår. Igår kväll så var jag och Linda ute och träffade people här ute :) Jag fick skjus på cykel några kilometer av robin och han hade ju en jävla gubbcykel så jag kunde ju inte skjutsa honom ;) Jag träffade även Pontus en barndomsvän som jag typ inte träffat sedan jag var liten.

Det var lite om gårdagen och nu ska jag och Linda fixa oss för vi ska snart in till Norrtan :) Vi ska träffa Anton I think och sedan lär vi hitta på nåt ;D

Jag lovar att höra av mej senare
PUUUUUUUUUUSSSS

bjuder på en video med en bra låt ;D

RSS 2.0