JAG FLYTTAR!

Blogg.se har blivit otroligt dåligt på senaste tiden så nu blire en snabb flytt :D Alla gamla inlägg, bilder och komentarer följer med ;)
Just nu kan ni följa mej häääär!
http://jenniferhs.spotlife.se/
http://jenniferhs.spotlife.se/
http://jenniferhs.spotlife.se/
http://jenniferhs.spotlife.se/
http://jenniferhs.spotlife.se/
puss!

Tjena! Kom hem från båten för ett tag sen:...

dsc01305 (MMS)

Tjena! Kom hem från båten för ett tag sen:) när jag kom hem så hade jag inte så mycket tid på mej innan vi skulle in till norrtälje med båten:) super mys! Ikväll ska jag till jimmy och träffa några och sedan ska jag kanske ut och träffa lite vänner. Hörs senare med lite mer information;) Puss på er


Tjena! Kom hem från båten för ett tag sen:...

dsc01305 (MMS)

Tjena! Kom hem från båten för ett tag sen:) när jag kom hem så hade jag inte så mycket tid på mej innan vi skulle in till norrtälje med båten:) super mys! Ikväll ska jag till jimmy och träffa några och sedan ska jag kanske ut och träffa lite vänner. Hörs senare med lite mer information;) Puss på er


Ålandsfärga

Båten idag då ;) Uppdaterar lite mer om dagen och gårdagen när jag kommer hem :)
puss

håret växte

Tjenna!

Nu är jag äntligen hemma :D Min dag har vart lång. I skolan så hade jag nationella och sedan blev det fika på matten ;) mumms.

Efter skolan så drog jag till stan och mötte upp Linda. Vi gick runt och shoppade lite, jag slog faktist till på löshår :o Jag tycker det blev skit snygg men jag har bara testat att ha i det med hårspännen men nu så sitter jag och syr fast klipsen. En så länge så har jag lyckats få på en ;)

Nejj nu ska jag fortsätta. Hörs senare

då får ni även bilder på dagens shopping :D
puss
bättre bilder kommer när jag sytt klart ;)

Fredags morgon

Godmorgon!
Nu sitter jag och äter frukost och kollar på vakna med the voice :D Såg precis att jag har lyckats flytta min blogg :) nu ska jag bara pimpa den lite ;)
Idag så har vi en otroligt chill dag och efter skolan så ska jag till stan med linda :)
hörs senare
puss
dagens outfit

snabb inlägg

Tjenna!
Jag har inte riktigt så mkt tid att skriva för jag måste skriva klart ett arbete ikväll och så håller jag även på att flytta min blogg ;) spännande vah?
hörs senare
puss

Ett litet smakprov på min nya hårfärg. På ...

dsc01278 (MMS)

Ett litet smakprov på min nya hårfärg. På väg hem nu från mörby där sofia min frisör jobbar;) mer om dagen och före/efter bilder kommer när jag Är hemma:) Puss!


shhh it's our secret

Jag älskar att följa misslyckade människors bloggar.

Folk som gör precis vad som helst för uppmärksamhet. När man läser deras sorliga bloggar, kollar på deras video inlägg där dom posar och tror att dom är de sexigaste som finns. Men jag ska inte klaga de är tur att dom finns för vad ska vi ''normala'' annars underhålla oss med? ;) Man känner sig ganska lyckad faktist *fniss*

Nu när kissie har blivit en lång tråkig anorektiker så får man hitta sina nya favoriter. Min allra största favorit hittar ni häääär! och det roligatse att hon har en kompis som nästan är lika dan fast den bruden har faktist hjärnceller och hon är ganska inspererande :D henne hittar ni hääär!

Men glöm inte att det är våran hemlighet ;)
puss

Hiss eller diss?

Cha Cha bitches!

Fick lite skäll av min kära kusin för dålig uppdatering bara för att hon blivit så duktig på att uppdater. Följ hennes blogg häääär!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om men kan juh visa en låt jag hittade nyss. Hugo har gjort en ny låt/musik video och jag kan erkänna att jag är helt efter för jag upptäckte den idag och den suger totalt!
Dålig låt och mimning men annars tummen upp g-rabbar ;)

Puss

Cody Simpson - All Day


Ge mej 8 augusti!

Cha cha!

Nu så är jag äntligen hemma :D Idag så har jag inte vart i skolan. Istället så åkte jag in tidigt till tandis i morse. De tog knappt 5 min innan jag var klar där men jag fick de besked som jag har väntat på i snart tre år :D den 8 agusti smäller de :D Avslöjar för er trögskallar lite senare ;)

Sedan gick jag och gjorde syn undersökning för körkorten. Booooring :o
Sen när jag var klar med allt så klockan typ 10:00 och min nästa buss går 12:30 -.- så då får man hitta på nått att göra för att fördriva tid :P vad sägs som lite shopping kanske? Jotack MEN GE MEJ PENGAR DÅ! gick runt och provade lite kläder som jag ska köpa när jag får pengar ;)

Min dag i Norrtälje avslutades med ett pass på gymet:P

Nu blire plugg
pusspåer!

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey

Hej på er!

Jag har vart hemma hela dagen. Har kollat på oskyldigt dömt första till sista avsnittet, de ni ;)
Mådde inte speciellt bra i morse och kände ingen större lust att gå utanför min stugan på hela dagen. Så jag sover hemma inatt. Fösta tisdagen på länge :(

I morgon blire ingen skola heller. Föst tandis och sedan kanske jag ska till frisören och färga håret. Vilken färg undrar ni? Jahh de blir en liten överaskning ;)

Borde ta tag i lite skolarbete men vem fan orkar de?

Puss på er!

En tyst minut för Aron

En 23 årig kille från Norrtälje blev brutalt misshandlad när han stod i kö på hamburgerrestaurangen Max i Stockholm natten mellan lördag och söndag.

På väg hem till Norrtälje så skulle de bara beställa en hamburgre på max. I kön så försökte en FUCKING IDIOT tränga sig och de blev bråk. Han slog ner aron och ryktet säger att han sparkade Aron i huvudet när han låg ner.

Aron avled sedan på sjukhuset.

Arons pappa dog för ett halv år sedan och hans mamma lider av canser. Snart så kommer Arons lillebror 15 år vara ensam kvar. Jag hoppas att personen som är ansvarig förstår att han har gjort en 15 årig kille familje lös. Får se om han kan leva med de skuldkänslorna.



Kungsträdgården

Här kommer alla videos som jag spelade in på kungsträdgården i går :)
Varsegoda här får ni
Mohombi

Loreen
Ulrik ''min älskling'' Munther

Eric Saades nya låt
Kom ihåg vart ni hörde den först ;)

Eric Saade popular


Glömde jag säga att..

JAG VAR PÅ RIX FM FESTIVAL FÖR ATT SE ULRIK MUNTHER!
Och att eric saade även var där var juh bara ett plus ;) rawr.
Var där med Jasse och Jenny.
Tänkte inte snacka så mkt för jag har en bildbom att tända på ;)
puss!
Här får ni alla kvällens artister!
Mohombi
Loren
ULRIK MUNTHER!<3
Andreas Jonsson
Millow
Nicky borg
Random finskt band
Tove Styrke
Martin Stenmark
Eric Saade!<3
The ark
Filmer kommer upp i morgon så håll utkik ;)

kväll i parken

Chäääänna!
Nu börjar jag och Jasse piggna till ;) Blev juh parken igår. Vi var där ett tag innan vi drog till Donken och möte några snygga boys ;) Sen så gick vi hem till Eliasd och var där ett tag med lite folk :) De var lite snabbt om min går kväll men här kommer lite bilder :)
Puss

Kvällens outfit

Ikväll så ska vi till parken med massa folk :) Blir nog chillkrök i det fina vädretö. Vi får juh bara hopas att jorden inte går under ;)
Klaga inte jag gillar att redigera sönder mina bilder ;)

Mår som man förtjänar

Tjenna!
Vaknade i morse och mådde som jag förtjänar. Ångesten börjar sakta tränga sig på men jag hade kul igår. Har inte lust att gå in på detaljer just nu för känner fortfarande av gårdagen ;)
Ikväll får vi se vad som händer. Jorden ska ju tydligen gå under;)
puss

Fredags mys

Tjenna!
Nu har jag och Jasse precis ätit och fixat oss :) Om typ en halv timme så ska vi åka in till norrtälje och träffa Jenny och Ida :) Vad som händer i kväll är inte helt klart men de lär vi märka ;)
Hoppas ni får en mysig fredagskväll
puss

Dagens Outfit

Nu drar jag in till stan. Där ska jag först gyma sedan ska jag göra lite ärenden på stan och sen blir det ett snabbt möta i upplandsväsby :)
Har lite brottom
puss

Romea och juliet

Hej på er!

Kom hem från Norrtälje för en halvtimme sen kanske :) Teatern var verkligen skit bra! Jag älskar teater, de visste ni inte vah ;)
Kankse glömde en litren detalj i mitt förra inlägg och de är att teatern handlar om lesbisk kärlek alltså Romea och Juliet ;)
Den var nästan 3 timmar lång och jag kan verkligen inte sitta still så länge. Förutom de så var den bra :D duktiga skådespelare och musik.

Nu ska jag sova även fast de inte blir nån skola för mej i morgon
puss

här har vi en bild jag snodde från norrtälje tidning på Romea och Juliet

Teater i kväll

Cha cha!

Jag och syrran satt nyss och diskutera en teater hon såg för inte så länge sen :) Romeo och julia heter den :D Hon sa att hon ville se den igen men att en av de sista dagarna var ikväll. Men jag älskar teater så jag lyckades övertyga henne att vi ska se den :D Den börjar 19:00 på roden gymnasiet i norrtälje.

Vi ska väl dra dit typ nu. Det är även första gången som jag är inne i roden gymnasiet :D Har bara vart utan för förut iiiip det är lite spännande ;)

Pusshejj nu drar jag
Dålig bild på kvällens outfit

Vad har spagetti med matte å göra?

Hej igen min sweethearts!

Vi sitter i klassrumet och väntar på att lektionen ska börja. Seriöst jag låter som värsta pluggisen :o
Sista lektionen innan dagen i skolan är slut, skönt ;)

Matte lektionen spårade sönder för vi fastnade på en uppgift som handlade om fucking spagetti :o Vem bryr sig?
Så jag började rita istället, *fniss*

PUSSPÅER!

Vad tycker ni om mina ritkunskaper ;)

regn, sol va?

Hej allihoppa

Just nu så har jag engelska men vi är bara 5 st och ingen lärare ;) Så jag förstår faktist inte varför vi är kvar i klass rumet. Pluggisar ;)

Idag har de ju vart så otroligt fin väder :o Jag är verkligen glad att jag tog jeans jackan NOOOT! det har fan regnat hela morgonen till och från :o

Jaja, Dagen består av lektioner och sedan ska jag spela :) Tanken var att jag skulle träffa min lilla smybög Linda men hon måste vänta så länge på mej :o Så de blev inget, snyft.

Men nu börjar solen titta fram iaf :D

Hörs senare, på svenska antaglingen.
Pussen mina sötnosar!

trodde solen hade gått ner

Visst är de mysigt väder ute :) Jag har suttit inne hela kvällen men så tittade jag ut genom fönstret och såg hur fint de var ute :D Så jag satte på mej tofflorna och tog kameran på axeln. Har sprungit runt i mjukis shorts och t-shirt och tagit massa kort :D

Titta och njut

puss

raawr ;)


Ne-Yo mad


Äntligen

Tjenna!

Idag så har jag gjort ett tre timmars lång prov -.- På fredag så är min utredning klar och då vet jag inte om jag ska skratta eller gråta.

Sedan åkte jag till stan för att köpa ett örhänge :D Vart överlycklig när jag hittade de. Sedan vart jag tvingad av Jasse att träffa henne en snabbis men sen så bestämde sig hon och anton för att åka ut till Rådmansö istället :D

Nu ska jag fixa lite lunch
puss
Ska göra om de lite för de var lite tråkigt ;)

Grattis bror

hej mina vänner!

Jag kom precis hem från norrtälje. Idag så fyller min käre bror 21 år så vi var i hans och fias nya lägenhet och firade honom. Dom är nyinflytade och har bara bott där i knappt en vecka. De var verkligen skit fint! :D Vitt, vitt och ännu mer vitt. Men jag tycker att det var fint för de bröt av med lite mörkbrunt trä. Jag lovar att jag ska försöka fixa bilder ;)

Jahhopp i morgon så antar jag att dom flästa har nationella prov. Men inte jag ;) Jag ska till upplandsväsby? och göra dyslexi test :O Jaa så kan de gå men skönt att få veta ;)

Hörs i morgon
puss

Tänk dej för

Hej min sötnosar

Ledsen att jag inte har uppdaterat tidigare men mitt huvud är fullt av tankar och jag vet inte riktigt hur jag ska placera dom. Allt mella himmel och jord. Skolan, stress, planering, känslor, rätt och fel. Det är inte lätt när tankarna inte kan ta en kölapp

Min dag

har innebärt fotvård av Jasse, buss, gym i två timmar :o en timmes väntan, buss och nu är jag hemma. Visst låter min dag trist men om man läser mellan raderna så blir det intressntare.

Hare bra
puss

Det här var droppen

Nu är jag hemma, Saknat mej? Klart ni har ;)

Konserten var jätte bra. Temat var vatten och konserten hete droppen :D Visste ingenting innan jag åkte dit för jag ville bara höra dom sjunga. Alla var verkligen jätte duktiga och Elin gjorde ett solo och hon gjorde det riktigt bra :D

Där missade ni verkligen nått kan jag säga ;)

Nu väntar jag på bigbrother och sedan blir det sängen
puss

Kyrkan ikväll

Tjenna!

Nu har jag precis fixat mej. Snart kommer mamma med mat och sedan bär de av till kyrkan :) Det är en konsert där ikväll. Några av mina vänner ska sjunga och de vill man ju verkligen inte missa :D Ska bli super kul :)

Dagens outfit

Sveriges bästa placering på länge!

Godmorgon!

Våra gäster åkte precis :) Mammas gamla kompis och hennes familj kom igår :) De var kul eftersom att hon har en dotter i min ålder ;)
Vi kollade på melodifestivalen och bet på naglarna under röstningen :o
Jag trodde att Eric Saade skulle vinna där ett tag men vi hamnade på en stolt tredje plats ;)

Tycker ni det var rätt bidrag som vann?

Jag tycker att låten var bra och att killen var duktig :D Tjejen var snygg men hennes röst höll inte tycker jag :o

Puss

Ingen har sagt att livet ska vara lätt.


Ingen har heller sagt hur svåra val man måste göra.

Jag hade det bra

Gääääääsp

Ah tja ;) Jenny drog nyss hem. Efter båtresan så åkte vi hem till mej och fixade lite med stugan. Direkt när Jenny la sig i soffan så somna hon. När hon hade vaknat så kände jag att min ögonlock blev tyngre. Så nu försöker jag bli pigg. Jag pallar inte vända på dygnet igen :o

Båtturen var supper mysig :D Fina vänner och en cider ;) Kan de bli bättre? Så har man fått lite vuxengodis oxå.

Elias tog bilder men antar att det kommer ta tid innan han lägger upp dom ;)

Nejj nu ska jag nog äta nått för har inte gjort de sen frukost och de var typ vid 8 -.-

Pusspåer

Tur och Retur

Godmorgon

Planerna igår ändrades efter vädret. Vi skulle ju till parken men vem vill sitta där när de regnar? Så jag Jenny och Jasse tog en svullkväll hos mej istället :D Och min bror har hämtat alla sina saker från stugan samt internet så det var drf jag inte blogga igår :(

Nu är vi alla tre vakna. Jag och Jenny ska ta halv 10 båten tur och retur till Åland med Elias och Torun. Kommer bli super mys! Måste juh köpa lite lördags godis ;)

Hörs senare med dagens outfit
puss


bilder tagna av mej ;)

Ne-Yo so sick

Den var inte igår ;)

såkallade otursdagen

Tjenna!

Nu har matten precis slutat. Snart börjar svenskan wuhhuu!

Dagens planer har ändrat tack vare vädret. Det blir inget mys i parken med vänner eller på nordrona :( Kommer juh frysa ihjäl :o Så jag Jasse och Jenny har bestämt att de blir svullkväll i min stuga istället ;) mysigt vah? :D
Känner att en sån kväll skulle behövas.

Idag äre även fredag den 13:e!
Har ni hafft någon otur? ;)
Själv så tror jag inte på sånt längre.¨

Puss

Dagens

Godmorgon!
Nu har jag ganska brotom så hinner inte skriva så mkt.
Så här ser jag ut idag iaf
puss

Bigbror!

Hej på er!

Jag ligger just nu i soffan ute i stugan och kollar på big brother.
Ett TV program som jag ser som väldigt underhållande eller vad tycker ni?
Själv så gillar jag martin mest för att han är så jävla snygg! Och den där dialekten är ju inte direkt fel heller ;)

I morgon så får jag sovmorgon till 7 eftersom jag börjar halv11 inte fel de ;)

Jag tänkte bara säga godnatt och sov så sött!
puss

Lite finare lite bättre


myser i onepiece

Hej mina kära vänner!

Jag ligger ute i stugan och myser. Det blev inget spela eller gyma för mej idag. Är så jävla trött så ville bara hem.

Justin bieber pressas på högsta volym ;)

Idag i skolan så har jag vart skit trött. Somna fan på engelska lektionen så tråkigt var de. Sedan vare matte där jag inte gjorde ett skit och sist svenska men drog till bussen efter halva lektionen. (Y)

I morgon äre fredag och då var planerna at grilla med vänner vid nordrona men nu kanske de blir parken istället. Vet inte riktigt än.

Vi hörs senare
pusspåer!

var är min sol?

Godmorgon mina vänner!

Nu är Jag hemma hos Jasse.
Hon sov juh hos mej igår som ni kanske vet. Vi var tvungna att gå upp halv 6, en vanlig morgon för mej men ett helvete för Jasse.

Eftersom vi har gympa så var vi juh tvungna att hämta Jasses gympa kläder. Därför är vi hos henne nu :)
Snart ska vi gå till tåget i de kalla vädret. Jag var juh så himla smart och tog på mej en jeans jacka, smart!

Idag blire inte så mycket mer än skola, spela trummor, gym och sedan hem. Men ikväll så blire förhoppningsvis tajmat mumms :D

pusspåer

en bild på Jasse som jag tog i morse xD

Vattenpipa vid havet

Cha cha!
Den här dagen har jag verkligen hunnit med mycket. Efter att ha spelat kubb med ölburkar så gick vi ner till havet och rökte vattenpipa :D Så otroligt mysigt. Havet, min sambo och vattenpipa ;)

kubb i solen

Cha cha!

Jag och Jasse kom nyss in. Vi har spelat kubb, hemma gjort. Vi hade tydligen inget hemma så vi fick göra eget av flaskor. Visst är vi smarta ;)

Nu vet vi inte vad vi  ska göra, det börjar ju bli lite små kallt ute :P

Lite bilder från dagen
puss
'

Ingen skola!

Tjenna!

Nu är jag äntligen hemma :D
Har kört sten hårt på gymet så nu är jag biff ;)

Om en halvtimma ska jag åka in till norrtälje och hämta min lilla smörblomma Jasse :D Vi ska ut hit till mej igen och sola, mysigt va? :D

Det är så sjukt fint väder så det finns inget annat att göra än att vara ute :)
Ni som undrar varför jag inte är skolan så är det bara för att halva dagen är till för dom som har omprov. För första gången så har inte jag omprov ;) Och sedan har vi bara en lektion kvar så vi fick ledigt istället. Nice huh?

Pussen!
Jag just nu ;)

Godmorgon mina vänner! Idag är de ingen sk...

dsc01221 (MMS)

Godmorgon mina vänner! Idag är de ingen skola för mej:-) jag är istället påväg till norrtälje i de helt underbara vädret. Gyma och sola står de på mitt schema idag:-D lite senare så kommer Jasse till mej så de här kommer nog bli en otroligt mysig dag:-D Hur ska ni ta vara på den här varma dagen? Puss


Godmorgon mina vänner! Idag är de ingen sk...

dsc01221 (MMS)

Godmorgon mina vänner! Idag är de ingen skola för mej:-) jag är istället påväg till norrtälje i de helt underbara vädret. Gyma och sola står de på mitt schema idag:-D lite senare så kommer Jasse till mej så de här kommer nog bli en otroligt mysig dag:-D Hur ska ni ta vara på den här varma dagen? Puss


Mysdag med mina brudar

Cha cha!
Nu är jag hilda och linn hemma hoss jasse :D Vi ska snart ut och grilla, mumms.
Efter skolan idag så drog vi till gammlastan och köte en varsin glass :D
Men nu ska vi ut
puss

Shteekarn!

Hej på er!

Nu sitter jag ute i stugan :)

Idag så gjorde vi juh masker på lektionen. Det var skit kul tycker jag :D Nu kan man ju blanda egna hemma.

Efter skolan idag så stod det gyma på mitt schema men ändrade planer ;) träffade älsklingen linda och shteeeekte lite i solen med henne ;) Tog 7 bussen hem och sedan har jag inte gjort så mkt :P

Snart börjar bigbrother :)
Pusspåer
Hildizz
brudarna i klassen
fetto face ;)

Solig start på veckan!

Godmorgon!

Min morgon börjar som en vanlig måndag i min mammas skola. Alla ungar springer runt och är allmänt jobbiga -.- Snart får jag ge mej av till min egna skola, fan vad skönt! Vi har hud hela dagen och vi ska göra egna masker idag :D kommer bli roligt.

Efter skolan så blire gymet för mej.

hörs, puss



skogsbilder

Lite bilder från dagen. Jag och syrran tog en promenad i skogen :)

Puss









fest igår?

nejj vad får dej att tro de? ;)


Jag hatar förändringar

Godmorgon

Vaknar av fågelkvitter, sol och en skällande hund som jagar en boll. Visst låter de mysigt ;)

Just nu ska jag sätta igång med en stor ränsning av min/brors stuga :) Visst är jag en fin lillasyster som kikar ut min bror från hans stuga ;) Haha nej men han var här och åt middag i går samt hämtade sina kläder :( Buhuu snart flyttar han och fia. Jag hatar förändringar..

Hoppas ni njuter av det soliga vädret nu mina vänner ;)
pussen!

Bild i tidningen

Jag glömde juh att skryta om att min bild kom med i tidningen :) Det är faktist den fjärde som kom  med hihi :D
Har tagit massa skojjiga bilder idag så håll koll
puss

Shteekarn!

Tjenna!
Vad har ni för er? själv ligger jag ute i solen och pluggar. Det är så otroligt mysigt väder!
Linda har åk till Norrtälje så nu är jag ensam kvar :( Bara jag har min sol så klarar jag mej ;)
Nejj, nu ska jag nog fixa en mummsig lunch :D
Pusspåer!

Äntligen sol

Tjenna!
Jag och Linda har varit ute i det soliga vädret hela morgonen :) super mys!
Snart ska jag gå med Linda till bussen sedan ska jag nog ligga i solen och plugga för det behövs ;)

härlig kväll

Tjenna!
Just nu så sitter jag och linda i min ute stuga och chillar :) Vi har vart ute hela kvällen och chillat vid havet. Massa bilder kommer i morgon när jag har redigerat men tänkte bjuda på några nu :)
puss





Myskväll med sötnosen

Cha cha!
Nu är Linda hoss mej och vi ska snart äta. Sedan ska vi dra ner till vattner chilla och röka vattenpipa ;)

Såg nyss en konstig jävla kykling utanför fönstret :D

Är der någon som vet vad det här är för fågel?
Puss

en tjej kan inte spela trummor

Tjenna!

Min dag har varit lång men helt okej. I skolan hände inget ovanligt, Hade kul med mina kära vänner :D

Efter skolan så tog jag livmoderhals canser sprutan :o Så det var lite jobbigt för mej att spela efter de. För er som inte vet så har jag spelat trummor sedan jag gick i fyran tror jah. Det är ungifär 6 år ;) Nice huh?

När jag idag skulle gå ut från lektionen så stod det en hel hög med nybörjar killar som tappade hakan när dom såg att jag var en tjej. För enligt killar så kan juh inte tjejer spela trummor ;)

Pusshejj

Var är min sol?

Godmorgon!
Eller jah jag har vart vaken i snart tre timmar ;) snart ska jag möta Linnea och sedan blire gympa, kul? '
Tänkte inte skriva så mkt mer, hörs på svenskan
Pusspuss
Dagens outfit ingen -.- men blev lite ändringar sist ;)

Hoffmaestro

Omg omg OMFG!

Hur många äre i hoffmaestro? typ 7 st. Seröst respekt till mej som har sätt 9 st kändisar på mindre än en vecka :D Så jävla kändiskåt ;)

Hoffmaestro kom juh till vår skola bara för att skärgårdsgymasiet är bäst! Haha. Fan vad folk det var. Avundsjuk? ;)

Men de var lite kul när vi skulle gå in för då stod de en polis där som ville kolla i min väska :o Seröst hur dum tror hon jag är :o Självklart hade jag gömt vodka flaskan i min sminkväska *blink*

Nu kommer bildbomb som jag tog med Jasses digitalkamera :D








hoffmaestro in the school

Tjena folket!

Kom nyss hem till Jasse.

Idag så har vi hafft nationella i engelska -.- Jag fick sitta med ''data gruppen'' Med andra ord ''efterblivna'' Nej nu var jag elak :) Men det gick väl sådär eller ahh rätt åt helvete skulle man kunna säga men nu ska jag vara possetiv. Sedan hade vi lektioner och jag säger bara snark!

Ikväll kommer hoffmaestro till vår skola!  Iiiiiiiip jag är så jävla kändiskåt så jag ska väl stå där och skrika halsen av mej ;) Jag och brudarna drar dit runt 6 tror jah. Kameran kommer absolut med.

Puss

Fin middag

Nu har vi precis ätit en fin middag :D Visst sere mummsigt ut ;) Haha billigt och gött. Fast det smakar billigare än vad det är gött
Pusspåer

Dagens sötiiis!


GAAAH JAG SÅG EN TILL KÄNDIS!

cha cha!

nu kom jahh och Jaase precis hem.
Vi har vart på museet vid plattan med klassen :) Det var verkligen intressant tycker jag :D Konstnären var Anneé Olofsson och hon andvände sig själv eller sina nära till sina konstverk.

Sedan så drog vi till donken för lite lunch. Och nu har jag och Jasse handlat en gormé middag som ni kommer få se ikväll :)

Juste jag får juh inte glömma att vi såg josefin crafoord :D hon hade sin lilla hund med sig och jag blir lika galen varje gång jag ser en kändis. Haha så jävla kändiskåt jag e ;)

Hörs
puss
En av flera bilder av Anneé

Morgondagens planer

Tjenna!

Nu sitter jag ute i min/brorsans stuga och kollar på dagens man :D älskar programet och speciellt näre kommer in en liten läckerbit ;) Snart börjar juh även bigbrother.

I morgon så ska jag gyma på morgonen, duktig ;) Sedan ska jag träffa jenny en snabbis.

Ingen skola i morgon nej. Klassen och jag ska till nåt musseum och se på nakna människor rawr ;D hah nej men det har ju med hud att göra :D efter de så ska vi till djurgården och äta piknik mumms. Jag tar med min bebis (kameran) så det blir massor med bilder!

Eftersom de är tisdag så ska jag självklart sova hoss min sambo Jasse ;)

Pussen!


spara minnen på mobilen

Några bilder från valborg

Kollade igenom mitt album på mobilen och då hittade jag dom här bilderna som jag tror att Lukas tog :) Det var när alla försvann men vi fyra satt kvar i vardagsrumet :)
Så jävla synd att jag inte tog fler bilder för det är så jävla kul att kolla tbx :)

Pusspuss

Jag och Lukas

Philip

Joey

Gäääsp

Tjenna!

Kom nyss hem så drf jag inte kunnat blogga ;) Idag i skolan har jag vart skit trött för har inte kunnat sova på hela natten :o Inte bra att vända på dygnet. Vi har iaf hafft teori hela dagen. Jag och Jasse gick in till hudsalen och hämtade duntäcke och kunde då gick de bättre att låtsas lyssna när man fick gosa ner sig lite ;)

Efter skolan så möter jag och Jasse upp Anton i täby C och tar en fika :D på donken... Efter de så var det meningen att jag skulle spilla lite tid på gymet men så blev det inte ;) Jag träffade Jenny och snackade med henne och tiden bara flög iväg. Tillsist så ringer min mamma och säger att hon är i Norrtälje ;)

Nu är jag äntligen hemma och jag hann även med att dra upp till min bror och kolla in lägenheten :D

Puss

pusspeng

Hittade nyss en massa pusspengar i min ficka :) för er som inte vet så är det juh en sån som sitter på burkar. Man ger en sån till personen man vill pussa :) Hihi ser ut som jag fick en lyckad kväll eller vad säger ni? ;)

ge mej fet mat!

Tjena!

Nu mår jag mycket bättre men väntar fortfarande på min pommes :o Varför har inte donken hemkört?

Just nu så myser jag framför tvn med min lilla tjockis oliver. Det finns inte så mycket mer att säga för en sån här dag när man mår som bäst så gör man inte direkt så mkt :) 

Vad gjorde ni igår? Blev det en vild ute kväll eller mös ni hemma med era nära och kära? :)
Puss

Dagens mysiga outfit




Jävla tjockis

Min valborg

Godmorgon!

Usccch jag mår inge bra undra varför ;) Gjorde tyligen en inlägg igår wupps hihi. 

Igår så var vi först hos Ida. Jag Jasse, jenny, jolene, elin och ida självklart ;) vi grillade och snackade skit.

Sedan så drog vi och träffade massa människor fan vad många vi blev ;) Självklart måste man se brasan så vi gick upp till södra bergen och stannade där max 5 min innan vi drog ner till parken och träffade folk ;) Det var skit kul :D

Sedan så drog vi till en trevlig kille som heter markus :) fick vi vara inne ett tag och värma oss, inte för jag frös ;) men det var inge drag där så vi drog vidare till pontus :D

kan inte fatta att jag kommer ihåg allt :O helt skjukt. Men det blev förmodligen roligare än vad de skulle blivit i infjärden ;)

Nejj nu ska jag tvinga syrran att köpa en pommes till mej hoss roffes ;) måste ha bakis mat.

PUSS PÅ ER!

Har ni de bra?

cha cha!
ja är spik nykter de är drf ja stavar så bra my lovers ;) Nu är jagb och jasse hemma hoss mej:D FYFAN vilken lyckad valborg! Mer detaljer i morgon men vill bara fråga er..
HR NI HAFFT EN RIKTGT LYCKAD KVÄLL!
puss

RSS 2.0